کد خبر: ۹۸۹۶۰۱
تاریخ انتشار : ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۸:۴۵

طلسم طارمی در سری‌آ ۲۷۰ روزه شد

مهاجم تیم ملی ایران در ترکیب اینتر همچنان گرفتار طلسمی است که او را در کل فصل تحت فشار قرار داد.
طلسم طارمی در سری‌آ ۲۷۰ روزه شد
آفتاب‌‌نیوز :

مهدی طارمی در ترکیب اصلی اینتر به عنوان مهاجم نوک مقابل لاتزیو تنها یک بار توانست به دروازه رقیب شوت بزند تا اینزاگی او را در دقیقه ۵۶ تعویض کند.

طارمی در این فصل از سری‌آ که ۳۷ هفته از آن گذشته (۲۷۰ روز) هنوز نتوانسته گلی در جریان مسابقات ثمر برساند و تنها یک گل از روی نقطه پنالتی زده است.

مهاجم ایرانی بعد از کل فصل ناامید کننده در دو بازی اخیر اینتر مقابل بارسلونا و تورینو خوب عمل کرد تا اینزاگی به او در ترکیب اصلی بازی حساس شب گذشته لاتزیو میدان دهد.

اما طلسم گل نزدن طارمی یک بازی به پایان فصل سری‌آ شکسته نشد و این بازی حساس با نتیجه تساوی ۲ بر ۲ به پایان رسید.

در طرف مقابل ناپولی هم با پارما به تساوی رسید تا تکلیف قهرمان سری‌آ میان اینتر (۷۸ امتیازی) و ناپولی (۷۹امتیاز) به هفته پایانی بکشد.

سایت سوفا اسکور به مهدی طارمی نمره ۶.۶ از ۱۰ را داد تا مهاجم ایرانی شایسته تعویض شدن در بازی شناخته شود.

براساس گزارش این سایت آماری، طارمی در ۵۶ دقیقه تنها ۵ بار لمس به توپ داشته و به عنوان مهاجم نتوانسته در باکس رقیب خطرناک ظاهر شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین