کد خبر: ۹۸۹۶۹۲
تاریخ انتشار : ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۵:۴۷

بقایی: نمی‌توانیم نیات آمریکا از طرح موضوع «صفر کردن سطح غنی‌سازی» را متوجه شویم

سخنگوی وزارت خارجه کشورمان در گفت‌و‌گو با المیادین با اشاره به مواضع متناقض آمریکایی‌ها گفت: شنیدن مواضع متناقض در هر دور از مذاکرات به طولانی شدن گفت‌و‌گو‌ها و بی اعتمادی منجر می‌شود.
بقایی: نمی‌توانیم نیات آمریکا از طرح موضوع «صفر کردن سطح غنی‌سازی» را متوجه شویم
آفتاب‌‌نیوز :

اسماعیل بقایی سخنگوی وزارت امور خارجه ایران در گفت‌و‌گو با المیادین گفت: شنیدن مواضع متناقض در هر دور از مذاکرات به طولانی شدن گفت‌و‌گو‌ها و بی اعتمادی منجر می‌شود. ما در سایه تداوم اقدامات آمریکا علیه ما شامل تحریم‌ها و تهدیدها، مذاکره می‌کنیم. در این شرایط ما انتظار نداریم که فضای اعتماد متقابل در جریان مذاکرات وجود داشته باشد.

سخنگوی وزارت خارجه کشورمان افزود: نمی‌توانیم نیات آمریکایی‌ها از طرح موضوع «صفر کردن سطح غنی‌سازی» را به‌طور کامل متوجه شویم.

وی با اشاره به رویکرد جمهوری اسلامی ایران در قبال کشور‌های منطقه افزود: ایران برای همسایگان خود جایگاه ویژه‌ای قائل است امنیت منطقه‌ای موضوعی راهبردی برای ما محسوب می‌شود. ما معتقدیم که منطقه‌ای قوی، زمانی شکل می‌گیرد که کشور‌هایی قدرتمند، همدل و در تعامل سازنده با یکدیگر حضور داشته باشند و بر همین اساس، همواره آماده گفت‌و‌گو و همکاری با همسایگان هستیم و دست دوستی را به سوی همسایگان دراز می‌کنیم.

بقایی تاکید کرد: هر ناظری می‌تواند این جمع‌بندی را داشته باشد که قانون‌گذاران به شکل تدریجی تحت تأثیر فشار‌هایی قرار دارند که با مسیر دیپلماسی همخوانی ندارد. به نظر می‌رسد یکی از محور‌های اصلی این فشارها، رژیم صهیونیستی باشد که در تلاش است فضای منطقه را در حالت جنگ دائمی نگاه دارد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین