کد خبر: ۹۹۰۱۷۶
تاریخ انتشار : ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۸:۱۲

هند اتهام دخالت در حادثه تروریستی در پاکستان را رد کرد

هند اتهام ارتش پاکستان مبنی بر دخالت دهلی نو در حادثه تروریستی ایالت بلوچستان که در جریان آن دست‌کم چهار دانش‌آموز کشته و ۳۸ نفر دیگر زخمی شدند را رد کرد.
هند اتهام دخالت در حادثه تروریستی در پاکستان را رد کرد
آفتاب‌‌نیوز :

راندیر جیسوال سخنگوی وزارت امور خارجه هند امروز (چهارشنبه) در حساب ایکس خود نوشت: هند اتهامات بی‌اساس مطرح‌شده از سوی پاکستان در رابطه با دخالت دهلی نو در حادثه خوزدار را رد می‌کند.

بر اثر انفجار اتوبوس حامل دانش‌آموزان در منطقه خوزدار ایالت بلوچستان پاکستان که پلیس این کشور آن را حمله تروریستی اعلام کرده است، دست‌کم چهار دانش‌آموز کشته و ۳۸ نفر دیگر زخمی شدند.

هیچ گروهی تاکنون مسوولیت این حمله را بر عهده نگرفته است. با این حال، شاخه رسانه‌ای ارتش پاکستان به سرعت بیانیه‌ای صادر و همسایه و رقیبش، هند را به «برنامه‌ریزی و هماهنگی» این حمله متهم کرد.

در بیانیه ارتش پاکستان آمده است: نیرو‌های تروریستی هند به عنوان ابزاری دولتی توسط دهلی نو برای دامن زدن به تروریسم در پاکستان علیه اهداف نرم مانند کودکان بی‌گناه و غیرنظامیان به کار گرفته می‌شوند.

هند از دست رفتن جان‌ها در چنین حوادثی را محکوم می‌کند. این اتهام در برهه‌ای بسیار حساس در روابط بین هند و پاکستان مطرح شده است. اوایل ماه جاری میلادی، دو کشور مجهز به سلاح هسته‌ای با شلیک پهپاد و موشک به سمت خاک یکدیگر، به نزدیک‌ترین فاصله تا جنگ رسیدند، اما در نهایت روز ۱۰ مه (۲۰ اردیبهشت) به آتش بس رضایت دادند.

عامل شروع درگیری، حمله تروریستی در منطقه کشمیر تحت کنترل هند در ماه آوریل (اردیبهشت) بود که منجر به کشته شدن ۲۶ نفر شد. دولت هند، پاکستان را به دست داشتن در این حادثه متهم کرد و حملات موشکی هدفمندی را به آنچه «زیرساخت‌ها و اردوگاه‌های تروریستی» عنوان کرد، انجام داد. پاکستان نیز با شلیک موشک به اهداف نظامی هند پاسخ داد.

پس از آتش‌بس، دولت هند اعلام کرد که هرگونه حمله تروریستی در آینده به خاک این کشور، یک اقدام جنگی تلقی خواهد شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین