کد خبر: ۹۹۰۳۹۸
تاریخ انتشار : ۰۱ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۸:۲۲

عاملان تیراندازی در نیمروز منطقه سیستان دستگیر شدند

جانشین فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان گفت: عاملان تیراندازی به سمت اماکن خصوصی در یکی از روستاهای شهرستان نیمروز با تلاش پلیس، در کمتر از ۲۴ ساعت شناسایی و دستگیر شدند.
عاملان تیراندازی در نیمروز منطقه سیستان دستگیر شدند
آفتاب‌‌نیوز :

سردار علیرضا دلیری روز پنجشنبه اظهار کرد: در پی گزارش یک مورد تیراندازی به سوی اماکن خصوصی در یکی از روستا‌های شهرستان نیمروز، موضوع به صورت ویژه در دستور کار پلیس قرار گرفت.

وی افزود: مأموران انتظامی با انجام اقدامات تخصصی و اشراف اطلاعاتی، چهار نفر از عاملان این تیراندازی را شناسایی و در عملیات‌های جداگانه دستگیر کردند.

جانشین فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان ادامه داد: متهمان در بازجویی‌های اولیه انگیزه خود را اختلاف شخصی عنوان کردند که پس از تشکیل پرونده، برای سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی معرفی شدند.

وی با بیان اینکه تحقیقات برای کشف سلاح به‌کار رفته در این حادثه ادامه دارد، بر برخورد قاطع پلیس با هرگونه ناامنی و هنجارشکنی تأکید کرد.

نیمروز یکی از شهرستان‌های پنجگانه منطقه سیستان در شمال سیستان و بلوچستان و در فاصله ۲۲۰ کیلومتر زاهدان مرکز این استان واقع شده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین