غیبت ستاره استقلال در تمرین ریکاوری!
هافبک استقلال در تمرین ریکاوری امروز این تیم غیاب بود.
آفتابنیوز :
علیرضا کوشکی که در جریان بازی با صنعت نفت مصدوم شده بود، امروز در تمرین ریکاوری آبیها غایب بود تا شایعه در مورد غیبت او در بازی فینال جام حذفی بیشتر شود.
کوشکی در بازی با صنعت نفت در نیمه نهایی جام حذفی گل اول تیمش را زد، اما او در جریان بازی مصدوم شد و مجتبی جباری در دقیقه ۷۵ این بازیکن را از زمین بازی تعویض کرد.
کوشکی امروز در تمرین استقلال غایب بود و گفته میشود علت آن به جز مصدومیت، سرماخوردگی هم بوده است و این مساله آبیها را در آستانه جام حذفی با چالش مهمی روبهرو کرده است.
وضعیت کوشکی تا روز بازی فینال (۸ خرداد) تحت نظر پزشکان خواهد بود. اگر او نتواند بازی کند، استقلال با چالش بزرگی در خط میانی و بازیسازی مواجه خواهد شد. هواداران امیدوارند این ستاره تیم به موقع بهبود یابد تا در مهمترین بازی فصل حضور داشته باشد.
منبع: خبر ورزشی
گزارش خطا
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره عضویت در خبرنامه