کد خبر: ۹۹۱۲۵۵
تاریخ انتشار : ۰۵ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۹:۴۶

بازگشت گلزن فینال حذفی به تمرینات استقلال

محمدحسین مرادمند با پایان دوره مصدومیت در اختیار کادرفنی قرار گرفت.
بازگشت گلزن فینال حذفی به تمرینات استقلال
آفتاب‌‌نیوز :

محمد مرادمند مدافع باتجربه استقلال بعد از مدت‌ها در دسترس کادرفنی قرار گرفت و مجتبی جباری در صورت صلاحدید می‌تواند از این مدافع در بازی با ملوان استفاده کند.

مرادمند که در این فصل مصدومیت‌های پرتعداد شرایط او را تحت تاثیر قرار داد با پشت‌سر گذاشتن دوره مصدومیت به مرز آمادگی رسیده است و می‌تواند در مهم‌ترین بازی فصل استقلالی‌ها را همراهی کند.

او که به همراه این تیم در فینال جام حذفی حضور داشته و حتی در بازی با پرسپولیس موفق به گلزنی هم شد، این‌بار امیدوار است که بتواند به همراه آبی‌پوشان به عنوان قهرمانی برسد و شرایط متفاوتی را نسبت به آخرین فینال تجربه کند.

او در این فصل ۱۸ بازی فیکس و ۲ بازی جانشین برای استقلال به میدان رفت که یکی از آنها در بازی مرحله یک‌شانزدهم نهایی مقابل مس در جام حذفی بود، او آخرین‌بار در بازی هفته بیست و هفتم مقابل گل‌گهر فیکس بود و در انتظار اعتماد دوباره جباری خواهد بود.

منبع: ورزش سه
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پربحث ترین عناوین
پرطرفدار ترین عناوین