پایگاه خبری آفتاب
۱۳ /خرداد /۱۴۰۵
Wednesday 03 June 2026
کد خبر:۹۹۱۷۷۴
۰۶:۵۱
۱۴۰۴/۰۳/۰۸

زلزله ۵.۱ ریشتری بلوک در جیرفت خسارتی نداشته است

زلزله ۵.۱ ریشتری بلوک در جیرفت خسارتی نداشته است
بخشدار اسماعیلی شهرستان جیرفت گفت: زلزله‌ای به بزرگی ۵.۱ ریشتر یک و ٢ دقیقه بامداد پنجشنبه در عمق هشت کیلومتری زمین، شهر بلوک این بخش در شهرستان جیرفت را لرزاند، اما تاکنون هیچ خسارتی گزارش نشده است.
۰۶:۵۱
۱۴۰۴/۰۳/۰۸
به گزارش آفتاب نیوز،

میثم حاجی نمکی بامداد پنجشنبه افزود: تاکنون هیچ گونه خسارت جانی یا مالی به بخشداری اسماعیلی گزارش نشده است، اما از تمامی اعضای شورا‌های اسلامی شهر بلوک و روستا‌های بخش اسماعیلی و دهیاران درخواست شده در صورت مشاهده یا دریافت هرگونه خسارت احتمالی، در اسرع وقت به بخشداری اسماعیلی گزارش کنند تا اقدامات لازم صورت بپذیرد.

وی ادامه داد: به گفته بسیاری از دهیاران روستا‌های بخش اسماعیلی این زمین لرزه خسارتی نداشته است.

مرکز هدایت و مدیریت عملیات بحران دانشگاه علوم پزشکی جیرفت هم اعلام کرده است ۲ تیم ارزیاب به منطقه اعزام شده و طی ارزیابی انجام شده تا کنون موردی از مصدوم و یا فوتی گزارش نشده است.

زلزله در برخی دیگر از شهر‌های جنوب کرمان هم حس شده است و از سوی دیگر یک زلزله سه ریشتری هم ۴۵ دقیقه بعد فاریاب در جنوب استان را لرزانده است.

گزارش خطا
برچسب‌ها:
کرمان زلزله جیرفت
ارسال پیام
captcha