کد خبر: ۹۹۱۹۱۳
تاریخ انتشار : ۰۸ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۸:۱۰

تصمیم تاریخی ترامپ درباره سوریه

فرستاده ویژه آمریکا در امور سوریه با بیان اینکه واشنگتن خواهان روابط دمشق و تل‌آویو است، تأکید که ترامپ قصد دارد سوریه را از فهرست کشورهای حامی تروریسم خارج کند.
تصمیم تاریخی ترامپ درباره سوریه
آفتاب‌‌نیوز :

«توماس باراک» فرستاده آمریکا در امور سوریه پس از دیدار با «احمد الشرع» حاکم خودخوانده سوریه گفت: دونالد ترامپ قصد دارد سوریه را از فهرست کشور‌های حامی تروریسم حذف کند.

وی همچنین تأکید کرد که واشنگتن خواهان صلح بین سوریه و «اسرائیل» است.

این مقام آمریکایی با تکرار این ادعا که مأموریت آنها در سوریه مبارزه با داعش و نابودی آن است، افزود: واشنگتن برای تشویق تجارت و سرمایه گذاری در سوریه تلاش می‌کند تا این کشور از پیامد تحریم‌ها رهایی یابد.

باراک همچنین با بیان اینکه حامل پیام تعهد رئیس جمهور آمریکا به تصمیماتش درباره سوریه و ابراز همبستگی او برای حاکمان جدید این کشور است، مدعی شد که ترامپ با لغو تحریم‌ها علیه سوریه، تصمیم شجاعانه‌ای که بدون پیش شرط یا هیچ مطالبه‌ای بوده است.

فرستاده آمریکا در امور سوریه امروز پنج شنبه برای نخستین بار پس از سال ۲۰۱۲ به سوریه سفر کرد و در مراسم افتتاح مقر سفیر آمریکا در دمشق حضور یافت.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین