کد خبر: ۹۹۲۵۶۳
تاریخ انتشار : ۱۱ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۸:۵۲

واکنش نیمار به قهرمانی پاریس در لیگ قهرمانان

نیمار نیز مثل امباپه قهرمانی تیم سابقش پاری سن ژرمن را در لیگ قهرمانان تبریک گفت.
واکنش نیمار به قهرمانی پاریس در لیگ قهرمانان
آفتاب‌‌نیوز :

دیشب ابتدا کیلیان امباپه، ستاره کنونی رئال مادرید به پاری‌سن‌ژرمن تبریک گفت. تیمی که با پیروزی تاریخی ۵-۰ مقابل اینتر در ورزشگاه آلیانز آرنای مونیخ، قهرمان اروپا شد.

پس از امباپه، نوبت به نیمار رسید که بین سال‌های ۲۰۱۷ تا ۲۰۲۳ برای پاری‌سن‌ژرمن بازی کرد. او مانند امباپه در اولین فینال لیگ قهرمانان پاری‌سن‌ژرمن در فصل ۲۰-۲۰۱۹ (۲۳ آگوت ۲۰۲۰ مقابل بایرن مونیخ با شکست ۱-۰ در فصل پاندمی) حضور داشت و طعم شکست را چشید.

واکنش نیمار به قهرمانی پاریس در لیگ قهرمانان

نیمار، که اکنون برای سانتوس بازی می‌کند، پس از پیروزی پاری‌سن‌ژرمن در فینال مقابل اینتر، در استوری اینستاگرام خود نوشت: «Parabens» که به پرتغالی یعنی تبریک. با این پیام بسیاری از هواداران به یاد اشک‌های نیمار در فینال پنج سال پیش افتادند.

هیچ تیمی پیش از این در فینال لیگ قهرمانان با نتیجه ۵-۰ پیروز نشده بود. اشرف حکیمی، دزیره دوئه (که با دو گل، بهترین بازیکن فینال شد)، خویچا کواراتسخلیا و سنی مایولو گل‌های این دیدار را به ثمر رساندند.

منبع: ورزش سه
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین