کد خبر: ۹۹۳۴۴۵
تاریخ انتشار : ۱۵ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۸:۰۷

سه پیشنهاد در جیب بازیکن سابق استقلال

فرشید باقری پیشنهاداتی را برای فصل بعد از سه تیم لیگ برتری دریافت کرده است.
سه پیشنهاد در جیب بازیکن سابق استقلال
آفتاب‌‌نیوز :

فرشید باقری، هافبک دفاعی سابق تیم‌های استقلال، گل‌گهر و مس رفسنجان، در نقل‌وانتقالات زمستانی فصل گذشته به فولاد خوزستان پیوست و امید داشت با حضور در این تیم فصل موفقی را تجربه کند. او در ابتدا عملکرد قابل قبولی از خود به نمایش گذاشت و حتی در دیدار حساس مقابل پرسپولیس یکی از بهترین بازیکنان میدان بود.

اما با گذشت زمان، شرایط به گونه‌ای پیش رفت که ادامه همکاری بین باقری و باشگاه فولاد ممکن نشد و این بازیکن پیش از پایان فصل، به صورت توافقی از فولاد جدا شد.

اکنون با آغاز نقل‌وانتقالات تابستانی، فرشید باقری در انتظار تعیین تکلیف آینده حرفه‌ای‌اش است. او از سه تیم لیگ برتری از جمله فجرسپاسی و تیمی مانند خیبر خرم‌آباد پیشنهاداتی دریافت کرده و در حال بررسی آنهاست تا بهترین تصمیم را برای ادامه فوتبال خود بگیرد. باقری به دنبال تیمی است که بتواند در آن، هم از نظر فنی رشد کند و هم از ثبات بیشتری برخوردار باشد.

نیم‌فصل اول لیگ گذشته برای باقری در تیم مس رفسنجان بسیار موفق بود و او به‌عنوان یکی از مهره‌های کلیدی در ترکیب این تیم نقش‌آفرینی می‌کرد. اما با دریافت پیشنهاد فولاد و شرایط خاصی که در رفسنجان حاکم بود، ترجیح داد به اهواز برود و با یحیی گل‌محمدی همکاری کند.

حالا پس از فسخ قرارداد با فولاد، فرشید باقری در دوراهی انتخاب قرار گرفته و باید دید این هافبک باتجربه، فصل آینده را در کدام تیم آغاز خواهد کرد.

منبع: ورزش سه
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین