کد خبر: ۹۹۳۶۴
تاریخ انتشار : ۲۱ ارديبهشت ۱۳۸۹ - ۱۸:۴۲

آشفتگی در تصمیم دولت؛ شنبه و یک‌شنبه‌ دانشگاه‌های تهران تعطیل نیستند

آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: در حالی که استانداری تهران روز گذشته در اطلاعیه‌ای تعطیلی روزهای شنبه و یکشنبه هفته آینده را فقط شامل «مدارس و دانشگاه‌های شهر تهران» و در اطلاعیه ظهر امروز خود فقط شامل مدارس و دانشگا‌های شهر تهران و منطقه شمیرانات اعلام کرد، دفتر استاندار تهران دقایقی پیش از مخابره این خبر در اطلاعیه اعلام کرد که این تعطیلی فقط شامل «مدارس شهر تهران و منطقه شمیرانات» خواهد بود. 

ماجرای تعطیلی روزهای شنبه و یکشنبه آینده در تهران که از اواخر وقت روز 19 اردیبهشت ماه سال جاری در صدر اخبار قرار گرفت، یک روز پس از اعلام توسط رییس دفتر معاون اول رییس‌جمهوری تکذیب شد به شکلی که محمدجعفر محمدزاده رییس دفتر معاون اول رییس‌جمهوری اعلام کرد که «اخبار منتشر شده درباره تعطیلی ادارات دولتی در روز‌های شنبه و یکشنبه کاملا نادرست است و تنها دلیل تعطیلی احتمالی مدارس تهران در هفته آینده جلوگیری از ایجاد مشکل برای شهروندان با توجه به برگزاری یک اجلاس سطح بالای بین‌المللی در تهران است و سایر اخبار مطرح شده کاملا کذب است.»

تنها ساعاتی بعد مرتضی تمدن، استاندار تهران در گفت‌وگویی با ایسنا اعلام کرد: «تعطیلات شنبه و یکشنبه 25 و 26 اردیبهشت ماه فقط شامل مدارس و دانشگاه‌های شهر تهران است و شامل شهرهای تابعه و مراکز دولتی نیست.»

موضوعی که در اطلاعیه شماره 2942-13 مورخ 20/2/89 استانداری تهران نیز بر آن تاکید کرده است.

اما ظهر امروز (سه‌شنبه) دفتر استاندار با ارسال نمابر 2944-13 مجددا اعلام کرد که «مدارس و دانشگاه‌های شهر تهران و شمیران در روزهای شنبه و یکشنبه (25 و 26 اردیبهشت ماه جاری) تعطیل هستند.» 

در این حال دانشگاه‌های شهید بهشتی، تهران، صنعتی شریف، امیرکبیر، تربیت معلم و آزاد اسلامی اعلام کردند که براساس تصمیم هیات رییسه در روزهای شنبه و یکشنبه 25 و 26 اردیبهشت ماه فعال هستند و تعطیل نیستند.

دانشگاه صنعتی شریف در اطلاعیه‌ای با اشاره به عدم تعطیلی دانشگاه در روزهای شنبه و یکشنبه آینده اعلام کرده است که برنامه‌های آموزشی و اداری دانشگاه، طبق روال عادی ادامه خواهند یافت.

همچنین دکتر سیف، مشاور دفتر ریاست دانشگاه تهران در تماس ایسنا نیز از عدم تعطیلی دانشگاه تهران طی این دو روز خبر داد.

دکتر حجازی‌زاده، رییس دانشگاه تربیت معلم نیز گفت: در این دو روز دانشگاه باز است ولی امتحانی برگزار نخواهد شد.

همچنین روابط عمومی دانشگاه امیرکبیر نیز از باز بودن این دانشگاه در این ایام خبر داد.

روابط عمومی‌های دانشگاه‌های پیام‌نور، علمی کاربردی، الزهرا(س)، علم و صنعت و خواجه نصیر نیز اعلام کردند که هنوز در این باره تصمیم قطعی اتخاذ نشده است .

دکتر حسنی، معاون آموزشی دانشگاه تربیت مدرس گفت: بنا بر اعلام استانداری، دانشگاه در این دو روز تعطیل است. 

در حالی که موضوع تعطیلی روزهای شنبه و یکشنبه هفته آینده که با نمابرهای ضد و نقیض، بسیاری از شهروندان تهرانی را سر در گم کرده بود، دقایقی پیش از مخابره این خبر، دفتر استاندار تهران با ارسال نمابر 2946-13 که سومین نمابر استانداری تهران در این خصوص بود، اعلام کرد: «پیرو بخشنامه شماره 2944-13 مورخ 21 اردیبهشت 89 تعطیلی ایام شنبه و یکشنبه مورخ 25 و 26 اردیبهشت 89 «فقط مشمول مدارس شهر تهران و منطقه شمیرانات» می‌شود. 

باید منتظر ماند و دید که پرونده تعطیلی‌ها با این نمابر بسته می‌شود و یا آنکه قرار است تصمیم جدیدتری در این خصوص گرفته شود؟
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پربحث ترین عناوین
پرطرفدار ترین عناوین