سایت ورزشی ارمنستانی نوشت: منابع ما نشان میدهند که هر دو طرف به این انتقال علاقهمند هستند و انتظار میرود به زودی اعلام رسمی شود.
امیررضا معصومی در وزن ۱۲۵ کیلوگرم رقابت میکند و پیش از این خود را به عنوان یکی از قویترین کشتیگیران جهان در این دسته تثبیت کرده است. با این حال، او به دلیل رقابت با امیرحسین زارع، که در ۲۴ سالگی دو بار قهرمان جهان و دارنده مدال نقره و برنز المپیک است، نتوانسته به تیم ملی بزرگسالان ایران راه پیدا کند. امیررضا رویای شرکت در بازیهای المپیک ۲۰۲۸ لسآنجلس را در سر میپروراند، بنابراین تصمیم گرفت تابعیت ورزشی خود را تغییر دهد و ارمنستان را برای این کار انتخاب کرد.
معصومی مدالهای طلای متعددی را در سطوح نوجوانان و بزرگسالان کسب کرده است.
اردوی تیم ملی کشتی آزاد ایران از روز ۱۶ خرداد آغاز و تا بیست و پنجم این ماه ادامه دارد. بنا بر اعلام کادر فنی تیم ملی در وزن ۱۲۵ کیلوگرم امیرحسین زارع، امیرضا معصومی و مرتضی جانمحمدی به اردو دعوت شدهاند.
معصوی در اردوی قبلی تیم ملی نیز از سوی کادر فنی دعوت شده بود، اما در آن حضور پیدا نکرد. غیبت معصومی در آن اردو، شایعه اختلاف وی با کادر فنی و حتی فدراسیون را افزایش داده است. برخی نیز اعتقاد دارند که دلخوری امیررضا از نتیجه دیدار فینال با زارع موجب شده تا وی از حضور در اردو تیم ملی رویگردان باشد.
معصومی که یکی از آیندهدارهای کشتی ایران به شمار میرود در فینال جام تختی برابر امیرحسین زارع شکست خورد و پیکارهای جهانی کشتی در ۲۰۲۵ را از دست داد. فینال زارع و معصومی برخلاف دیگر اوزان پرحاشیه بود تا جایی برخی باور داشتند داوران امتیاز کامل فن فیتوی، معصومی را ندادند.
حال در آستانه برگزاری دور جدید اردوهای تیم ملی، معصومی روز ۱۳ خرداد امسال او با سفر به ارمنستان و انتشار پرچمی از این کشور شایعات را بیشتر کرده است.
پیش از این و در مهرماه سال ۱۴۰۲ فردین معصومی (پدر امیررضا) در گفتوگو با ایرنا از پیشنهاد جمهوری آذربایجان به پسرش خبر داده بود که با مخالفت فدراسیون ایران و کادر فنی مواجه شد.