کد خبر: ۹۹۳۸۲۷
تاریخ انتشار : ۱۷ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۷:۰۴

رقیب جدید برای کاپیتان ایران و قلی‌زاده

وینگر چپ‌پای سپاهان در نخستین حضورش در اردوی تیم ملی وارد ترکیب شد و نمایش موثری مقابل قطر داشت.
رقیب جدید برای کاپیتان ایران و قلی‌زاده
آفتاب‌‌نیوز :

اردوی تیم ملی فوتبال ایران با حضور جوانان پرشماری دنبال می‌شود و امیر قلعه‌نویی بسیاری از این بازیکنان آینده‌دار را برای نخستین یا دومین بار وارد لیست کرده که حتی برخی از آنها مثل محمدمهدی محبی وارد ترکیب شدند و توانستند جواب اعتماد سرمربی تیم را بدهند.

در مسابقه‌ای که قضاوت بحث برانگیز داور سعودی و نتیجه یک بر صفر بیش از هر چیز مورد توجه قرار گرفته، به حضور بازیکنان جوان و جدید مثل محبی، امیرحسین حسین‌زاده، آقاسی و ... در ترکیب کمتر اشاره شده که عملکرد این بازیکنان هم جلب توجه زیادی کرد.

محمدمهدی محبی که عملکرد درخشانی در فصل اخیر در ترکیب سپاهان داشت، شب گذشته یکی از سورپرایز‌های قلعه‌نویی مقابل قطر بود که از ابتدا به زمین رفت و در ۶۷ دقیقه حضورش در این مسابقه نمایش کم‌اشتباهی ارائه داد و ۱۱ پاس از ۱۵ پاس او به مقصد رسید، دو خطا گرفت، ۶ برد در دوئل‌های زمینی و ... داشت.

این وینگر چپ‌پا در حالی فرصت حضور در ترکیب تیم ملی ایران مقابل قطر را به دست آورد که عملکردش موجب شده اکنون به‌عنوان حریف سرسخت برای علیرضا جهانبخش، علی قلی‌زاده، محمد محبی و ... که این اردو را از دست داده‌اند، در مسابقات آینده در مسیر جام جهانی باشد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین