پایگاه خبری آفتاب
۳۱ /تير /۱۴۰۵
Wednesday 22 July 2026
کد خبر:۹۹۴۴۶
۲۳:۵۹
۱۳۸۹/۰۲/۲۲

عیادت مهندس موسوی و دکتر رهنورد از استاد معتمدی وزیر سابق ارتباطات و فناوری

۲۳:۵۹
۱۳۸۹/۰۲/۲۲
به گزارش آفتاب نیوز، آفتاب: مهندس موسوی و دکتر رهنورد به عیادت دکتر معتمدی وزیر مضروب شده کابینه خاتمی رفتند.

به گزارش برخی از سایت‌های خبری، میرحسین موسوی و زهرا رهنورد ضمن عیادت و آرزوی سلامت برای بهبود هرچه سریع‌تر دکتر احمد معتمدی، وزیر ارتباطات و فناوری دولت اصلاحات، در جریان آخرین وضعیت پزشکی او قرار گرفتند.

گفتنی است، دکتر معتمدی در دانشگاه امیرکبیر توسط شخصی که ادعا کرده در زمان وزارت معتمدی متحمل خسارت‌هایی شده که نتوانسته از سوی مجاری قضایی آنها را مطالبه کند و پیش از این نیز به دلیل درگیری با مسؤولان مخابرات کرج و چاقوکشی در زندان به سر می‌برده است، توسط چاقو مضروب شد.

گرچه این فرد بازداشت شد اما هنوز در خصوص علت اصلی این حمله اطلاع‌رسانی شفاف نشده است.

یکی از نزدیکان دکتر معتمدی از انگیزه سیاسی فرد حمله کننده سخن گفته بود؛ اما پلیس این موضوع را رد کرده است.

 فرزند دکتر معتمدی نیز در گفتگو با خبرگزاری مهر ضمن اعتراض به صداو سیما در مورد پخش اخبار نادرست در خصوص انگیزه ضارب پدرش گفت که از صداو سیما می‌خواهیم که اخبار خود را اصلاح کند.
گزارش خطا
برچسب‌ها:
موسوی رهنورد معتمدی
ارسال پیام
captcha
پیام های شما
ناشناس
Australia
۱۹:۳۱ - ۱۳۸۹/۰۲/۲۴
احتمالاً ضارب صاحب يکی از وب سايت هايی بوده که ايشون فيلتر کرده
پاسخ