کد خبر: ۹۹۴۵۹۲
تاریخ انتشار : ۲۱ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۸:۰۸

پاسخ سرمربی اینتر به درخواست طارمی

یک رسانه ایتالیایی پاسخ درخواست ماندن طارمی در اینتر را از زبان کریستین چیوو داد.
پاسخ سرمربی اینتر به درخواست طارمی
آفتاب‌‌نیوز :

 درحالی مهدی طارمی به وضوح از تمایلش برای ماندن در اینتر خبر داد، اما امروز (چهارشنبه) سایت Il Giorno ایتالیا از پاسخ نه کریستین چیوو به مهاجم تیم ملی ایران خبر داد.

طارمی در ۳۸ بازی برای اینتر که در ۸۰ درصد بازی‌ها به عنوان یار ذخیره به میدان آمده ۳ گل به ثمر رسانده است.

آینده طارمی با اینتر از ماه گذشته به یکی از اخبار مهم ورزشی ایران تبدیل شده، چون بسیاری از رسانه‌های ایتالیا از احتمال جدایی این بازیکن در تابستان خبر می‌دهند.

طارمی شب گذشته بعد از بازی با کره شمالی اعلام کرد که با اینتر قرارداد دارد و می‌خواهد در این تیم بماند.

سایت ایتالیایی می‌نویسد که چیوو، سرمربی جدید اینتر می‌خواهد برای ایجاد فضا در تیم از مهدی طارمی درخواست کند تا تیم را ترک کند.

براساس گزارش رسانه ایتالیایی، چیوو قصد دارد بانی و هوجلوند را به خدمت بگیرد تا در کنار مارتینز و تورام خط حمله اینتر را قدرتمند کند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین