کد خبر: ۹۹۴۹۴۱
تاریخ انتشار : ۲۲ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۷:۰۶

ترامپ: کنترل لس‌آنجلس از دست رفته بود؛ ارتش شهر را نجات داد

رئیس جمهور آمریکا در پیامی توهین‌آمیز، خطاب به فرماندار کالیفرنیا نوشت که او «کنترل لس‌آنجلس را از دست داد بود و باید بابت نجات جانش قدردانی کند.»
ترامپ: کنترل لس‌آنجلس از دست رفته بود؛ ارتش شهر را نجات داد
آفتاب‌‌نیوز :

«دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا عصر پنجشنبه در پیامی خطاب به «گوین نیوسام» فرماندار کالیفرنیا، ادعا کرد: «لس‌آنجلس در ۲ شب گذشته امن و امان بود. گارد ملی فوق‌العاده ما، با کمی کمک از سوی تفنگداران دریایی، پلیس لس‌آنجلس را در موقعیتی قرار داد تا به طور مؤثر وظیفه خود را انجام دهد.»

او در ادامه پیام توهین‌آمیز خود، ضمن نامیدن نیوسام به‌عنوان «نیواسکام» که به معنای «آشغال» خواندن فرماندار کالیفرنیاست، در «تروث سوشال» نوشت: «همه آنها به خوبی با هم کار کردند، اما بدون ارتش، لس‌آنجلس به صحنه جرمی تبدیل می‌شد که سال‌هاست شاهد آن نبوده‌ایم. فرماندار گوین نیواسکام کاملاً کنترل اوضاع را از دست داده بود. او باید به جای تلاش برای توجیه اشتباهات و بی‌کفایتی خود، از شما به خاطر نجات جانش تشکر می‌کرد!»

ادعای ترامپ درباره «آرام بودن لس‌آنجلس» درحالی است که فرماندار کالیفرنیا در یک سخنرانی تلویزیونی اظهار داشت که تصمیمات ترامپ، رئیس جمهور ترامپ برای اعزام نیرو‌های نظامی به اعتراضات مهاجرتی در لس‌آنجلس، این کشور را در لبه پرتگاه استبداد قرار داده است.

به گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، پس از یورش مأموران اداره مهاجرت و گمرک آمریکا به مرکز شهر به‌منظور شناسایی مهاجران غیرقانونی، اعتراضات گسترده‌ای در لس‌آنجلس آغاز شد و به درگیری پلیس با معترضان انجامید. در واکنش به این ناآرامی‌ها، ترامپ دستور اعزام ۴ هزار نیروی گارد ملی به منطقه لس‌آنجلس را صادر کرد.

فرماندار کالیفرنیا ضمن انتقاد از اقدامات تحریک‌آمیز ترامپ که موجب تشدید خشونت‌ها شده، خواستار عقب‌نشینی نیرو‌های گارد ملی شد و ادعا کرد که پیش از دخالت دولت فدرال، نیرو‌های ایالتی و منطقه‌ای مشکلی نداشتند.

اعتراضات شهروندان آمریکایی که از کالیفرنیا آغاز شده بود، اکنون به بسیاری از نقاط این کشور گسترش یافته است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین