کد خبر: ۹۹۵۴۴۳
تاریخ انتشار : ۲۴ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۹:۱۵

لبنان آسمان خود را به روی پرواز‌های مسافری گشود

پس از یک روز تعطیلی به دلیل نگرانی‌های امنیتی منطقه‌ای، لبنان بار دیگر فضای هوایی خود را از ساعت ۱۰ صبح امروز به روی ناوبری هوایی بازگشایی کرد.
لبنان آسمان خود را به روی پرواز‌های مسافری گشود
آفتاب‌‌نیوز :

مدیریت کل هوانوردی غیرنظامی لبنان امروز (شنبه) با صدور اطلاعیه‌ای اعلام کرد که فضای هوایی این کشور از ساعت ۱۰ صبح به وقت محلی، مجدداً به روی پرواز‌های مسافری باز شده است.

طبق گزارش سایت شبکه روسیا الیوم، «فایز رسامنی» وزیر راه و ترابری لبنان با اعلام این خبر از مسافران ورودی و خروجی به‌دلیل ناهماهنگی‌های پیش‌آمده پوزش خواست و تأکید کرد که این تصمیم و اقدامات همراه آن، صرفاً به دلیل ضرورت‌های امنیتی اتخاذ شده و امنیت مسافران و تأسیسات فرودگاهی همواره در اولویت مطلق قرار دارد.

همزمان با بازگشایی فضای هوایی، شرکت هواپیمایی الشرق الأوسط (خطوط هوایی ملی لبنان) اعلام کرد که از امروز بعد از ظهر کلیه پرواز‌های خروجی از فرودگاه بین‌المللی بیروت از سر گرفته خواهد شد.

این شرکت در اطلاعیه‌ای اعلام کرد که پرواز‌های برنامه‌ریزی‌شده پس از ساعت ۱۳:۰۰ امروز (به وقت محلی) طبق زمان‌بندی جدید انجام خواهد شد و همچنین جزئیات پرواز‌ها در بیانیه‌ای تکمیلی در دسترس مسافران قرار خواهد گرفت.

این تغییرات در روند حمل‌ونقل هوایی، پس از شب گذشته و صبح امروز، در واکنش به موجی از حملات رژیم صهیونیستی به ایران و پاسخ موشکی جمهوری اسلامی ایران علیه اهداف نظامی در سرزمین‌های اشغالی صورت می‌گیرد.

تنش‌های اخیر سبب شده بسیاری از کشور‌های منطقه اقدامات احتیاطی در حوزه امنیت پرواز و حمل‌ونقل هوایی اتخاذ کنند. لبنان نیز با توجه به هم‌جواری جغرافیایی و تأثیرپذیری از بحران‌های منطقه‌ای، اقدامات پیشگیرانه‌ای در راستای حفظ ایمنی عمومی مسافران و کارکنان بخش هوانوردی اتخاذ کرده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین