کد خبر: ۹۹۵۹۲
تاریخ انتشار : ۲۵ ارديبهشت ۱۳۸۹ - ۱۴:۴۳

مرکز پژوهش‌ها: نیازی به قانونگذاری جدید برای تحریم كالاهای اسرائیلی نیست

آفتاب‌‌نیوز : آفتاب: مركز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی نظر كارشناسی خود را در مورد پیشنهاد قانون‌گذاری جدید برای تحریم كالاهای اسرائیلی اعلام كرد.

به گزارش پایگاه خبری فراکسیون خط امام(ره)مجلس، دفتر مطالعات اقتصادی این مركز با بیان این مطلب كه یكی از مواضع اصولی جمهوری اسلامی ایران در قبال حمایت از ملت مظلوم فلسطین، قطع هر‌گونه رابطه سیاسی، اقتصادی، تجاری و فرهنگی با اسرائیل و تحریم شركت‌های وابسته به آن است، افزود: هر چند این موضوع تاكنون در قوانین مختلف مصوب مجلس شورای اسامی مد نظر قرار گرفته است، با این حال برخی از نمایندگان مجلس به دلیل وجود خلاء‌ها و نواقص اجرایی تلاش دارند قوانینی جدید در این خصوص به تصویب برسانند.

مركز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی، اضافه كرد: نتایج بررسی‌ها نشان می‌دهد كه با توجه به وجود قوانین متعدد و ارائه تكالیفی به دولت، نیازی به قانونگذاری جدید در این زمینه نیست و لازم است در اسرع وقت، دولت نسبت به تعیین ضابطه و معیار دامنه شمول مصادیق موضوع تحریم و تشكیل كمیته‌ای تخصصی مركب از نمایندگان وزارتخانه‌های مربوطه اقدام كند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین