پایگاه خبری آفتاب
۱۱ /خرداد /۱۴۰۵
Monday 01 June 2026
۱۴:۳۵
کد خبر:۹۹۶۲۱
۰۱:۴۱
۱۳۸۹/۰۲/۲۶

پيام تسليت آيت‌‌الله هاشمی رفسنجانی به مناسبت رجعت پيكر شهید هاشمی به کشور

۰۱:۴۱
۱۳۸۹/۰۲/۲۶
به گزارش خبرگزاری آفتاب، آفتاب: رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام به مناسبت رجعت فرمانده رشيد اسلام سردار علی هاشمی به ميهن و مراسم تشييع پيكر مطهر اين شهيد عزيز پيام تسليتی صادر كرد. 

متن پيام تسليت آيت‌‌الله اكبر هاشمی رفسنجانی بدين شرح است: 

رجعت پيكر توتيا شده سردار بزرگ اسلام در طول دفاع مقدس، شهيد علی هاشمی، ياد و خاطره ايامی را در دل‌ها زنده می‌كند كه فرزندان اين آب و خاک در جزاير مجنون و سرزمين‌های مجاور، دو عمليات بزرگ خيبر و بدر را در تاريخ ايران ثبت كرده‌اند. 

تلاش‌های شبانه‌روزی سردار رشيد، شهيد علی هاشمی در تاسيس قرارگاه نصر برای پشتيبانی از خطوط دفاعی و تهاجمی ايران، از ايشان فرماندهی ساخته بود كه با تاكيد بر دو مقوله مهم علم و ايثار، سعی می‌كرد با كمترين تلفات، بيشترين پيروزی‌ها را به دست آورد. 

اينجانب با تبريک و تسليت رجعت پيكر اين فرمانده شهيد به همرزمان، رزمندگان،ملت ايران، فرمانده كل قوا و به ويژه خانواده بزرگوار ايشان، دعا می‌كنم سرنوشت ديگر گمنامان جنگ تحميلی نيز پس از 20 سال روشن شود تا بيش از اين جامعه و خانواده‌ها در آتش انتظار و اشتياق نسوزند. 

اكبر هاشمي رفسنجانی
رئيس مجلس خبرگان رهبری
رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام
گزارش خطا
برچسب‌ها:
رفسنجانی شهید هاشمی
ارسال پیام
captcha