کد خبر: ۹۹۶۵۰۰
تاریخ انتشار : ۲۹ خرداد ۱۴۰۴ - ۲۳:۳۵
مجازات صهیونیست‌ها باید بیمه کننده آینده باشد

محسن رضایی: تمام مواد غنی‌شده، منتقل شده و در مکان‌های امن است

محسن رضایی، فرمانده پیشین سپاه پاسداران از انتقال مواد غنی‌سازی شده ایران خبر داد.
محسن رضایی: تمام مواد غنی‌شده، منتقل شده و در مکان‌های امن است
آفتاب‌‌نیوز :

 محسن رضایی، فرمانده پیشین سپاه پاسداران از انتقال مواد غنی‌سازی شده ایران خبر داد.

 محسن رضایی گفت: تمام مواد غنی‌شده ایران، منتقل شده و در مکان‌های امن است.

او ادامه داد: ماهیت انتقام ما یک انتقام مقدسی است، اگر دشمن از غلط خود پشیمان نشود خسارات ادامه جنگ برای ما پذیرفتنی نیست.

محسن رضایی فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در دوران دفاع مقدس و عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، در ویژه برنامه وعده صادق ۳ شبکه خبر ضمن قدردانی از ملت ایران برای دفاع از رزمندگان و نیرو‌های مسلح گفت: هفت روز از یک نبرد خستگی ناپذیر و پی در پی از رزمندگان جمهوری اسلامی ایران گذشت، و در این مدت ملت ایران یک جهاد نوع دوستی به راه انداخت.

وی تاکید کرد: دشمن ما پلیدترین رژیمی است که سراغ داریم، ثانیا در روز روشن به خاک ما تجاوز کردند، و این نشان دهنده برحق بودن ماست.

وی ادامه داد: می‌خواهم اولین پیروزی را خدمت شما اعلام کنم، ما اولین ملتی هستیم که محاسبات دشمن صهیونیستی را باطل کردیم.

رضایی با اشاره به شکست رژیم صهیونیستی گفت: نتانیاهو به آمریکا گفته یا به من کمک کنید و یا آتش بس اعلام کنید.

وی افزود: رژیم صهیونیستی تمام اراضی اشغالی را در یک گنبد محصور کرده است، اما موشک‌های از لایه‌های گنبد آهنین عبور کرد و در اراضی اشغالی نشست.

مجازات ما باید بیمه کننده آینده باشد

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام تصریح کرد: مجازات ما باید بیمه کننده آینده باشد تا دشمن برای دفعه دوم جرات اینکار را نداشته باشد.

رضایی خطاب به ملت ایران گفت: نگران پایان این جنگ نباشید. ما به هیچ وجه خواهان طولانی شدن جنگ نیستیم، اما متجاوز را باید به شکلی تنبیه کنیم که جرات نکند دوباره به ملت جسارت کند.

وی ادامه داد: در انقلاب و دفاع مقدس به فناوری ملی رسیدیم که تهدید را به فرصت تبدیل میکنیم و فرصت را به قدرت تبدیل می‌کنیم.

وی گفت: دشمن قصد داشت با زدن فرماندهان ارشد نظامی در کشور هرج و مرج ایجاد کند که در ۴۸ ساعت اول این تلاش دفع شد. در مرحله بعدی هم قصد داشت ایران را سوریه کند و وارد یک ناامنی ۱۰ ساله کند، اما امروز خود رژیم صهیونیستی به سوریه تبدیل شده است.

رضایی افزود: ما یک تاکتیک جدید، ترکیبی از حمله موشکی با موشک‌های فتاح و سجیل داشتیم، این حملات موجب شد اختلالات شدیدی در سامانه‌های پدافندی رژیم صهیونیستی شکل بگیرد.

رضایی ادامه داد: ما براساس حقوق بین المللی از حقوق خود دفاع میکنیم و کاملا حقوقی است

وی افزود: ماهیت انتقام ما یک انتقام مقدسی است، اگر دشمن از غلط خود پشیمان نشود خسارات ادامه جنگ برای ما پذیرفتنی نیست.

این جنگ پر افتخار‌ترین جنگی است که ملت ایران وارد آن شده است

رضایی گفت: در منطقه یک خلا قدرت وجود دارد و آمریکا و اسرائیل می‌خواهد با زور این خلا را پر کند.

وی با بیان اینکه این جنگ پر افتخار‌ترین جنگی است که ملت ایران وارد آن شده است، خاطرنشان کرد: دشمن ما پلیدترین و سیاه‌ترین رژیم در منطقه است و در روز روشن اقدام جنایتکارانه را انجام داده و تمام دنیا به این موضوع معتف هستند.

وی تاکید کرد: اگر ما در این جنگ پیروز شویم نه تنها کشور‌های اسلامی منطقه که از شر رژیم صهیونیستی آسیب دیدند بیش از ۳ میلیارد جمعیت جهان از شر این رژیم خلاص خواهند شد.

توان موشکی ایران از اسفندماه ۶ برابر شده است

رضایی با بیان اینکه توان موشکی ایران از اسفندماه ۶ برابر شده است، گفت: ما تا الان تنها از ۳۰ درصد توان بالفعل و ۵ درصد توان بالقوه خود بیشتر استفاده نکرده‌ایم، فعلا از ابزار تنگه هرمز و نفت استفاده نکردیم.

وی یادآور شد: بار‌ها اعلام کرده‌ایم شهرک نشینان از نزدیکی مراکز دولتی و نظامی در اراضی اشغالی فرار کنند.

رضایی تصریح کرد: یکی از دلایلی که به مرور شدت عمل موشک هارا افزایش دادیم این بود که مردم مکان هارا تخلیه کنند.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: نمی‌شود مرکز فرماندهی را کنار بیمارستان بسازند و از آنجا مارا هدف قرار دهند و ما پاسخ ندهیم!

آتش‌بس تحمیلی به نفع ما نیست

رضایی یادآور شد: هر آتش بسی به ایران تحمیل شود باعث می‌شود رژیم صهیونیستی مدتی بعد مجدد اقدام امنیتی علیه ما انجام دهد

وی گفت: حرف رهبرانقلاب کاملا منطقی، حکیمانه و کارشناسی شده است. ایشان شخصا با توجه به سوابق خود در جنگ کارشناس خبره نظامی هستند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین