کد خبر: ۹۹۶۵۹۷
تاریخ انتشار : ۳۰ خرداد ۱۴۰۴ - ۲۲:۲۹

دورکاری خانم‌های باردار و مادران شاغل در گیلان

استاندار گیلان از دورکاری خانم‌های باردار و مادران شاغل دارای فرزند زیر هفت سال در دستگاه‌های اجرایی استان برای فردا شنبه خبر داد.
دورکاری خانم‌های باردار و مادران شاغل در گیلان
آفتاب‌‌نیوز :

هادی حق‌شناس دقایقی قبل با اشاره به حفظ آرامش روانی و روحی مادران در این شرایط کنونی اظهار کرد: طرح دورکاری ویژه خانم‌های باردار و بانوان دارای فرزند زیر هفت سال در روز شنبه ۳۱ خرداد ۱۴۰۴ در تمامی دستگاه‌های اجرایی استان اجرا می‌شود.

وی ادامه داد: با توجه به شرایط خاص روز‌های اخیر و با هدف ایجاد آرامش خاطر برای مادران شاغل، به مدیران دستگاه‌های اجرایی استان توصیه می‌شود تا امکان دورکاری برای بانوانی که دارای فرزند خردسال (زیر هفت سال) هستند و خانم‌های باردار فراهم شود.

استاندار گیلان افزود: این تصمیم در راستای حفظ سلامت جسمی و روانی خانواده‌ها و تقویت کارکرد‌های تربیتی مادران اتخاذ شده و انتظار می‌رود با همراهی و درک متقابل مدیران، شاهد افزایش بهره‌وری و رضایتمندی در محیط کار باشیم.

حق‌شناس ضمن تقدیر از تلاش‌های ارزشمند بانوان شاغل، اعلام کرد: اجرای این طرح شامل دستگاه‌های اجرایی، نهاد‌های عمومی و شرکت‌های دولتی استان گیلان خواهد بود و صرفاً برای روز شنبه اجرا می‌گردد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین