کد خبر: ۹۹۶۷۳۴
تاریخ انتشار : ۳۱ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۷:۰۷

گاردین: نظام ایران مستحکم است/مداخله آمریکا ضامن پیروزی اسرائیل نیست

یک رسانه انگلیسی، پایه های نظام سیاسی و فناوری های نوین ایران را مستحکم ارزیابی کرد و نوشت: مداخله آمریکا ضامن پیروزی بر ایران نیست.
گاردین: نظام ایران مستحکم است/مداخله آمریکا ضامن پیروزی اسرائیل نیست
آفتاب‌‌نیوز :

روزنامه انگلیسی گاردین در گزارشی نوشت: دخالت آمریکا نمی‌تواند ضامن رسیدن اسرائیل به اهدافش در جنگ با ایران باشد و ممکن است تبعات غیرقابل پیش بینی داشته باشد.

این رسانه انگلیسی زبان به هشدار‌ها درباره خطر بی ثباتی منطقه‌ای در نتیجه ورود آمریکا به جنگ اشاره کرد و افزود: درباره اینکه آیا بمب‌های آمریکایی قادر به تخریب تاسیسات اتمی فردو در عمق زمین هستند تردید وجود دارد.

گاردین، این سوال را نیز مطرح کرد که آیا رژیم صهیونیستی قادر به تداوم حملات علیه ایران و مقاومت در مقابل حملات موشکی جمهوری اسلامی است؟ گاردین به نقل از توبی داج استاد روابط بین‌الملل دانشکده اقتصاد لندن نوشت: نظام ایران مستحکم‌تر از آن چیزی است که فرض می‌شد.

این استاد دانشگاه افزود: ایرانی‌ها سال هاست در حال کار بر روی فناوری‌های نوین هستند و این چیزی نیست که با یک بمب نابود شود.

گاردین درباره دشوار بودن تخریب سایت اتمی فردو، زیر ۹۰ متر صخره در اعماق زمین را یادآور شد و نوشت: تضمینی برای موفقیت این حمله وجود ندارد و خطر افزایش تنش‌ها و هدف قرار گرفتن پایگاه‌های آمریکا را در پی دارد.

گاردین نوشت: ما از جنگ‌های عراق و افغانستان یاد گرفتیم که حتی حضور گسترده نیرو‌های نظامی نیز نمی‌تواند راهگشا باشد.

این رسانه غربی، کمبود موشک برای رهگیری حملات موشکی ایران و کمبود تجهیزات هواپیمایی و خستگی نیرو‌ها را از دیگر چالش‌های رژیم صهیونیستی در جنگ ارزیابی کرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پربحث ترین عناوین
پرطرفدار ترین عناوین