کد خبر: ۹۹۶۹۸۷
تاریخ انتشار : ۰۱ تير ۱۴۰۴ - ۱۷:۰۳

گفت وگوی پزشکیان و نخست وزیر هند درباره حملات آمریکا

تهران- ایرنا- نخست وزیر هند در پی تجاوزات غیرقانونی آمریکا به سه نیروگاه هسته‌ای کشورمان، در گفت‌وگو با رئیس جمهوری ایران، کاهش تنش‌ها و استفاده از رویکرد دیپلماسی را خواستار شد.
گفت وگوی پزشکیان و نخست وزیر هند درباره حملات آمریکا
آفتاب‌‌نیوز :

نارندرا دامودارداس مودی نخست وزیر هند در شبکه اجتماعی نوشت: من با مسعود پزشکیان رئیس جمهوری اسلامی ایران گفت و گو و درباره جزئیات اوضاع کنونی بحث و تبادل و نظر کردیم.

بر همین اساس، طرفین نگرانی جدی خود را نسبت به تشدید تنش های اخیر مطرح و درخواست کردند که برای کاهش فوری تنش ها، گفت وگو و دیپلماسی به عنوان راهی پیش رو و برای احیای زودهنگام صلح، امنیت و ثبات منطقه‌ای مورد توجه قرار گیرد.

ایالات متحده آمریکا بامداد روز یکشنبه (یکم تیرماه) با تجاوز به سه سایت هسته‌ای فردو، نطنز و اصفهان، به جنگ بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی علیه ایران پیوست.

در پی این اقدام، سید عباس عراقچی وزیر خارجه کشورمان با صدور پیامی تاکید کرد: بر اساس منشور سازمان ملل متحد و مفاد آن که اجازه پاسخ مشروع در چارچوب دفاع از خود را می‌دهد، ایران تمامی گزینه‌ها را برای دفاع از حاکمیت، منافع و مردم خود محفوظ می‌دارد.

سازمان انرژی اتمی نیز در بیانیه‌ای با اعلام اینکه سایت‌های هسته‌ای کشور در فردو، نطنز و اصفهان طی اقدامی وحشیانه و مغایر با قوانین بین‌المللی، به ویژه معاهده عدم اشاعه سلاح‌های اتمی(NPT)، مورد تهاجم دشمنان ایران اسلامی قرار گرفت، تاکید کرد: اجازه‌ نخواهیم داد که مسیر توسعه این صنعت ملی متوقف شود.

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی هم از آغاز دور بیستم حملات ترکیبی موشکی-پهپادی علیه اهداف نظامی و مراکز صنعتی وابسته به صنعت نظامی در شهرهای حیفا و تل آویو خبر داد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین