کد خبر: ۹۹۷۲۵۴
تاریخ انتشار : ۰۲ تير ۱۴۰۴ - ۱۸:۲۷

برندگان جشنواره فیلم شانگهای معرفی شدند

بیست و هفتمین جشنواره بین‌المللی فیلم شانگهای در مراسم اختتامیه‌ای در تئاتر بزرگ شانگهای، برندگان جوایز «جام زرین» را از نقاط مختلف جهان چون قرقیزستان و پرتغال اعلام کرد.
برندگان جشنواره فیلم شانگهای معرفی شدند
آفتاب‌‌نیوز :

فیلم قرقیزستانی «سیاه، قرمز، زرد» برنده جایزه بهترین فیلم جشنواره بین‌المللی فیلم شانگهای ۲۰۲۵ شد.

بیست و هفتمین جشنواره بین‌المللی فیلم شانگهای در مراسم اختتامیه‌ای در تئاتر بزرگ شانگهای، برندگان جوایز «جام زرین» را از نقاط مختلف جهان، چون قرقیزستان و پرتغال اعلام کرد.

جوزپه تورناتوره، رئیس هیات داوران و کارگردان برنده اسکار فیلم «سینما پارادیزو»، با ستایش از تنوع جهانی فیلم‌های رقابتی گفت:

«هر فیلمی که در رقابت بود، منحصر‌به‌فرد و باشکوه بود.»

جایزه اصلی بهترین فیلم به اثر قرقیزی «سیاه، قرمز، زرد» ساخته آکتان آریم کوبات رسید؛ فیلمی تأمل‌برانگیز درباره ازدواج در مناطق روستایی که به گفته داوران «بازتابی از بافت زندگی» است.

جایزه بزرگ هیات داوران به طور مشترک به دو فیلم تعلق گرفت:

«روی شن‌های تابستان»، ساخته شینیا تامادا از ژاپن، داستانی آرام درباره مردی شکست‌خورده (با بازی ستاره ژاپنی جو اودیگیری) که با ورود خواهرزاده‌اش دوباره امید را می‌یابد؛ و «شب‌های وحشی، جانوران رام» ساخته وانگ تونگ از چین، تریلری نوآورانه که هیات داوران آن را نشانه ظهور صدایی مهم در سینمای چین دانستند.

جایزه بهترین بازیگر مرد به خوزه مارتینز، ستاره پرتغالی در فیلم پرتغالی-برزیلی «عطر خاطرات» به کارگردانی آنتونیو فریرا رسید. او نقش یک پیرمرد نژادپرست را بازی می‌کند که از خاطرات جنگش رنج می‌برد.

جوزپه تورناتوره سینماگر سرشناس ایتالیایی انتخابی الهام‌بخش برای ریاست هیتت داوران بود. اکران نسخه‌ای ویژه از «سینما پارادیزو» یکی از ۶۰۰ نمایشی بود که بلیت‌هایشان تنها یک ساعت پس از آغاز فروش، به‌طور کامل به فروش رسید.

تورناتوره در افتتاحیه جشنواره گفته بود: «امیدوارم فیلم‌هایی که می‌بینم واقعاً مرا شگفت‌زده و مسحور کنند و در پایان نیز در یک مسترکلاس، جوانان را تشویق کرد که فیلم‌های بیشتری در سینما‌ها تماشا کنند.»

در سایر بخش‌ها، کائو بائوپینگ با کمدی پرهیجان «تابستانی دیوانه‌وار» برنده بهترین کارگردانی شد. همچنین، چیو شنگ با درامی درباره هوش مصنوعی با عنوان «پسر پدرم» جایزه دستاورد هنری را دریافت کرد.

در بخش استعداد‌های جدید آسیا، بی‌ین ژو با فیلم حماس تاریخی «آب که جاری می‌شود»، که مورد تحسین منتقدان چینی قرار گرفت، موفق به کسب جایزه اصلی شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پربحث ترین عناوین
پرطرفدار ترین عناوین