کد خبر: ۹۹۷۴۴۴
تاریخ انتشار : ۰۴ تير ۱۴۰۴ - ۱۶:۴۳

ساپینتو هفته آینده در تهران

گویا سرمربی جدید تیم فوتبال استقلال تهران که به تازگی قرارداد بسته مشکلی برای حضور در ایران ندارد و هفته آینده به تهران می‌آید.
ساپینتو هفته آینده در تهران
آفتاب‌‌نیوز :

استقلال بالاخره از سرمربی جدید خود رونمایی کرد و ریکاردو ساپینتو را به تهران برگرداند.

ساپینتو که سابقه قهرمانی با استقلال در سوپرجام را دارد، اعلام کرده که با توجه به بسته بودن حریم هوایی ایران برای پرواز‌های داخلی و خارجی مشکلی برای سفر زمینی به تهران ندارد و پس از اعلام زمان دقیق برگزاری لیگ برتر با مشورت مدیران استقلال خود را به تهران خواهد رساند تا تمرینات پیش فصل استقلالی‌ها آغاز شود.

حال با توجه به آتش بس جنگ و باز شدن احتمال فضایی هوایی، قرار است ریکاردو ساپینتو هفته آینده به تهران بیاید تا ضمن مذاکره با مسئولان باشگاه و نظارت دقیق برای جذب بازیکنان جدید و امضای رسمی قراردادش، کارش را با استقلال آغاز کند.

قرارداد ساپینتو با استقلال به مدت یک فصل است و آبی‌ها امیدوارند بار دیگر نتایج خوبی را با این مربی کسب کنند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پربحث ترین عناوین
پرطرفدار ترین عناوین