کد خبر: ۹۹۸۰۱۳
تاریخ انتشار : ۰۵ تير ۱۴۰۴ - ۲۱:۰۵

رایزنی وزیر خارجه عربستان و نماینده ترامپ درباره الجولانی

وزیر خارجه عربستان و نماینده ترامپ در امور سوریه درباره آخرین تحولات و راه های حمایت از دولت محمد جولانی با یکدیگر مذاکره کردند.
رایزنی وزیر خارجه عربستان و نماینده ترامپ درباره الجولانی
آفتاب‌‌نیوز :

فیصل بن فرحان، وزیر امور خارجه عربستان سعودی، با تام باراک، فرستاده ویژه آمریکا در امور سوریه، در ریاض دیدار کردند و درباره هماهنگی سیاست‌هایشان در قبال دولت موقت سوریه مذاکره کردند.

براساس بیانیه منتشر شده وزارت خارجه سعودی بحث درباره آنچه «راه‌های حمایت از جمهوری عربی سوریه برای کمک به افزایش امنیت، ثبات و بهبود اقتصادی آن» عنوان شده، مورد رایزنی طرفین قرار گرفت.

تام باراک که سفیر آمریکا در ترکیه است و به ماه گذشته نماینده ترامپ در امور سوریه شده در این دیدار درخصوص وضعیت تحریم‌های این کشور با وزیر خارجه سعودی رایزنی کرد. آنطور که وزارت خارجه سعودی بیانیه داده مساله رفع تحریم‌های آمریکا از دمشق یمی از خواسته‌های ریاض از طرف آمریکایی بوده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پربحث ترین عناوین
پرطرفدار ترین عناوین