بازداشت پسر جوان به اتهام قتل پدر با ضربات مهلک چاقو
پسر جوان که پدر خود را با ضربات مهلک چاقو به قتل رسانده بود، توسط کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی تهران بزرگ دستگیر شد.
آفتابنیوز :
خردادماه امسال، وقوع یک درگیری خونین در خانهای واقع در خیابان هاشمی تهران به مرکز فوریتهای پلیسی ۱۱۰ گزارش شد. با اعزام کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی جسد مردی میانسال کشف شد که بر اثر ضربات متعدد چاقو جان باخته بود.
بررسیهای مقدماتی نشان داد قاتل فردی نیست جز پسر مقتول؛ اختلافات خانوادگی انگیزه اصلی این جنایت عنوان شده است. کارآگاهان با اقدامات فنی و رصد مخابراتی، متهم را شناسایی و در عملیاتی سریع دستگیر کردند. او در نخستین بازجوییها به قتل پدرش اعتراف کرد.
جسد برای بررسیهای پزشکی قانونی به کهریزک انتقال یافت و متهم جهت تکمیل تحقیقات در اختیار اداره دهم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار دارد.
منبع: خبرگزاری تسنیم
گزارش خطا
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره عضویت در خبرنامه