کد خبر: ۹۹۸۶۱۱
تاریخ انتشار : ۰۸ تير ۱۴۰۴ - ۱۷:۱۳

سرمربی سابق پرسپولیس به تایلند برمی‌گردد

اوسمار در حالی به تایلند بازمی‌گردد که شایعاتی در خصوص بازگشتش به پرسپولیس وجود داشت.
سرمربی سابق پرسپولیس به تایلند برمی‌گردد
آفتاب‌‌نیوز :

در روز‌هایی که خبر‌های مربوط به جدایی قریب‌الوقوع اسماعیل کارتال از پرسپولیس شدت گرفته، نام اوسمار ویه‌را، سرمربی موفق برزیلی باشگاه بوریرام تایلند، به عنوان یکی از گزینه‌های محبوب میان هواداران سرخ‌ها بر سر زبان‌ها افتاده است.

اوسمار که فصل گذشته با بوریرام به شکلی مقتدرانه چهار جام داخلی را به ویترین افتخاراتش اضافه کرد، اکنون نزد بسیاری از طرفداران فوتبال آسیا و خصوصاً هواداران پرسپولیس به چهره‌ای جذاب بدل شده است؛ مربی جوان، مدرن و با رزومه‌ای درخشان. با این حال، آخرین تحرکات این سرمربی نشان می‌دهد که حضور او روی نیمکت پرسپولیس در این مقطع چندان واقع‌بینانه نیست.

اوسمار ساعاتی پیش با انتشار یک استوری در صفحه اینستاگرامش، از بازگشت خود از برزیل به تایلند خبر داد. او در حالی که سوار بر پرواز بازگشت به سمت بانکوک بود، نوشت: «در حال بازگشت به کار» (Going back to work)؛ پیامی که معنای روشن و مشخصی داشت: تمرکز کامل روی بوریرام و ادامه کار با تیم قهرمان.

در شرایط فعلی که آینده نیمکت پرسپولیس با تردید‌های زیادی همراه شده و نام‌های مختلفی برای جایگزینی کارتال مطرح هستند، اوسمار از لحاظ فنی، آشنایی با جو تیم و از نظر ذهنی، شاید ایده‌آل‌ترین گزینه برای قرمز‌ها به حساب بیاید، اما بند‌های قراردادی و تعهدات او در تایلند می‌تواند مانع اصلی این انتقال باشد.

نکته مهم آن است که پرسپولیس در فاصله کوتاهی تا شروع تمرینات، نیازمند تعیین سریع تکلیف نیمکت خود است. هواداران نگران از تجربه تلخ تابستان گذشته، منتظر تصمیمی شفاف و قاطع از سوی مدیریت هستند.

منبع: ورزش سه
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پربحث ترین عناوین
پرطرفدار ترین عناوین