کد خبر: ۹۹۸۶۴۰
تاریخ انتشار : ۰۸ تير ۱۴۰۴ - ۱۸:۲۱

قوانین جدید و سختگیرانه آلگری در میلان

مکس آلگری مصمم است که با سختگیری و تمرینات جدی در تابستان پیش رو بتواند میلان را بار دیگر به روزهای اوج برگرداند.
قوانین جدید و سختگیرانه آلگری در میلان
آفتاب‌‌نیوز :

میلان تمرینات آماده سازی برای فصل ۲۶-۲۰۲۵ را از روز دوشنبه هفتم جولای آغاز خواهد کرد، همان روزی که جنووا نیز کارش را شروع می‌کند و زودتر از هر باشگاه دیگری در رقابت‌های سری آ وارد مرحله پیش فصل می‌شود.

روزنامه ایتالیایی گاتزتا دلو اسپورت مدعی شده است که پیش از این قرار بود شروع تمرینات پیش فصل میلان در تاریخ ۱۰ یا ۱۱ جولای باشد، اما مکس آلگری تصمیم گرفت این تاریخ را جلو بیندازد تا زمان بیشتری برای کار با بازیکنانش در اختیار داشته باشد.

بر اساس این گزارش، تقریباً تمام بازیکنان در تاریخ هفتم جولای در میلانلو حاضر خواهند بود. سه روز پیش از آن هم در تاریخ چهارم جولای، بازیکنان میلان تحت آزمایش‌های پزشکی قرار خواهند گرفت تا برای آغاز تمرینات آماده شوند و شرایط همگی مورد بررسی قرار بگیرد.

بازیکنانی که فصل را با حضور در مسابقات ملی در ماه ژوئن به پایان رسانده‌اند، روز‌های استراحت اضافه دریافت نخواهند کرد. تنها استثنا مربوط به سانتیاگو خیمنز است که همچنان همراه تیم ملی مکزیک درگیر رقابت‌ها است و لوکا مودریچ که همراه رئال مادرید در جام جهانی باشگاه‌ها حضور دارد.

بخش اول پیش فصل میلان در کمپ میلانلو برگزار خواهد شد و اولین جلسه تمرینی روزانه در ساعت ۹:۳۰ صبح و جلسه دوم در ساعت شش عصر به وقت محلی است. به بازیکنان توصیه جدی شده که شب‌ها در میلانلو بمانند و پس از شام که مثل صبحانه وعده‌ای اجباری در محل تمرین باشگاه است، به خانه بازنگردند.

بخش دوم پیش فصل میلان در آسیا برگزار خواهد شد. آنها روز ۲۳ جولای در سنگاپور به مصاف آرسنال خواهند رفت، سپس در تاریخ ۲۶ جولای در هنگ کنگ با لیورپول رو‌به‌رو می‌شوند و در پایان در تاریخ ۳۱ جولای مقابل تیم پرث گلوری در شهر پرث استرالیا قرار می‌گیرند.

منبع: ورزش سه
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پربحث ترین عناوین
پرطرفدار ترین عناوین