کد خبر: ۹۹۸۶۵۱
تاریخ انتشار : ۰۸ تير ۱۴۰۴ - ۱۹:۲۰

تکلیف پرواز‌ها تا فردا مشخص شد

سخنگوی وزارت راه و شهرسازی: پیرو مصوبه کمیته هماهنگی سازمان هواپیمایی کشوری و بررسی های امنیتی و ایمنی در شرایط کنونی، علاوه بر فضای آسمان نیمه شرقی کشور برای استفاده پروازهای داخلی، بین المللی و عبوری از آسمان ایران، فضای هوایی مرکز و نیمه غربی کشور، فقط برای پروازهای عبوری بین المللی بازگشایی شد.
تکلیف پرواز‌ها تا فردا مشخص شد
آفتاب‌‌نیوز :

سخنگوی وزارت راه و شهرسازی: پیرو مصوبه کمیته هماهنگی سازمان هواپیمایی کشوری و بررسی‌های امنیتی و ایمنی در شرایط کنونی، علاوه بر فضای آسمان نیمه شرقی کشور برای استفاده پرواز‌های داخلی، بین المللی و عبوری از آسمان ایران، فضای هوایی مرکز و نیمه غربی کشور، فقط برای پرواز‌های عبوری بین المللی بازگشایی شد.

مجید اخوان گفت: از تمامی هم‌میهنان عزیز درخواست می‌شود از مراجعه به فرودگاه‌های واقع در شمال، جنوب و غرب کشور از جمله فرودگاه مهرآباد و فرودگاه بین المللی امام خمینی (ره) خودداری نموده و اخبار مربوط به وضعیت پرواز‌ها را صرفاً از طریق منابع رسمی پیگیری کنند.

وی تاکید کرد: انجام پرواز از/به فرودگاه‌های (شمال، جنوب و غرب کشور)، مهرآباد و امام خمینی (ره) در حال حاضر مجاز نبوده لذا هموطنان اقدام به خرید بلیت در این مسیر‌ها نفرمایند.

شایان ذکر است وضعیت سایر فرودگاه‌ها و فضا‌های پروازی کشور همچنان تحت بررسی است و هرگونه تغییر در وضعیت عملیاتی فرودگاه‌های کشور و مسیر‌های پروازی، از طریق سایت رسمی سازمان هواپیمایی کشوری (به نشانی www.caa.gov.ir) و نیز رسانه ملی و رسانه‌های معتبر کشور به آگاهی عموم خواهد رسید.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پربحث ترین عناوین
پرطرفدار ترین عناوین