کد خبر: ۹۹۹۱۲۱
تاریخ انتشار : ۱۰ تير ۱۴۰۴ - ۲۰:۲۲

نیمار: هنوز تمام نشده‌ام/ غمگینم که نشناخته قضاوتم می‌کنند

مهاجم تیم ملی برزیل و باشگاه سانتوس معتقد است که هنوز دوران بازی او تمام نشده است.
نیمار: هنوز تمام نشده‌ام/ غمگینم که نشناخته قضاوتم می‌کنند
آفتاب‌‌نیوز :

نیمار مهاجم پرسروصدای تیم ملی برزیل پس از تمدید قرارداد با سانتوس با وجود مصدومیت‌های هر چند وقت یک‌بارش، آماده چالش‌های بیشتر است و می‌خواهد به بازی ادامه بدهد.

مهاجم سابق بارسلونا و پاری سن ژرمن اکنون ۳۳ ساله است. مشکلات مصدومیت اخیرا گریبان او را گرفته، به طوری که آسیب رباط صلیبی قدامی منجر به فسخ قرارداد پرسود او با الهلال شد.

نیمار پس از تبدیل شدن به یک بازیکن آزاد، به سانتوس بازگشت و قراردادش را با این تیم تا پایان سال ۲۰۲۵ تمدید کرده است.

در حالی که سوالات زیادی در مورد آمادگی جسمانی و تعهد نیمار به بازی پرسیده شده است، او گفت: آنچه مرا به حرکت در می‌آورد، عشقی است که هنوز به فوتبال دارم. اشتیاقی که برای بازی کردن و حضور در زمین دارم، این چیزی است که هر روز مرا به حرکت در می‌آورد؛ برای بیدار شدن، برای تمرین کردن.

وی افزود: عشقی که به فوتبال دارم هرگز تمام نمی‌شود، تا آخر عمر با من خواهد ماند. تا زمانی که هنوز میل به فوتبال بازی کردن دارم، بازی خواهم کرد.

نیمار، که بهترین گلزن تاریخ تیم ملی برزیل است، قصد دارد تابستان آینده در جام جهانی ۲۰۲۶ بازی کند. او در مورد انتقاداتی که در طول دوران حرفه‌ای‌اش متحمل شده، افزود: نمی‌توانم افکار دیگران را کنترل کنم. پاسخ دادن به افرادی که مطلقاً هیچ چیزی در مورد زندگی ما نمی‌فهمند، دشوار است. قضاوت آسان است، اما درک آنچه در پشت آن قرار دارد، دشوار است. تمام دوران حرفه‌ای‌ام را به خاطر این موضوع کمی غمگین گذرانده‌ام، به خاطر افرادی که من را نمی‌شناسند و نه فقط در مورد فوتبال، در مورد من صحبت می‌کنند.

نیمار ممکن است قبل از حضور در جام جهانی بعدی، چالش جدیدی را در سطح باشگاهی تجربه کند، چرا که این فوق ستاره آمریکای جنوبی قرار است در پنجره نقل و انتقالات ژانویه دوباره بازیکن آزاد شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پربحث ترین عناوین
پرطرفدار ترین عناوین