کد خبر: ۹۹۹۱۶۶
تاریخ انتشار : ۱۱ تير ۱۴۰۴ - ۲۱:۳۳

کفایت مذاکرات استقلال با دو لژیونر

ریکاردو ساپینتو سعی داشت بازگشت محبی و قایدی به ترکیب استقلال، تیمی قدرتمند را بسازد.
کفایت مذاکرات استقلال با دو لژیونر
آفتاب‌‌نیوز :

مهدی قائدی و محمد محبی دو لژیونری بودند که با نظر ریکاردو ساپینتو، باشگاه استقلال تهران سعی داشت آنها را برگرداند. چند روز پش از حضور مهدی قائدی در لیست خرید استقلال ساپینتو گفتیم و همچنین از علاقه ریکاردو به بازگشت محبی نیز پرده برداشتیم.

باشگاه استقلال مذاکرات خود با محمد محبی و مهدی قایدی را برای بازگشت به این تیم متوقف کرد. دلیل این اقدام بی‌میلی این دو بازیکن برای بازگشت به لیگ ایران و بازی در استقلال عنوان شده است. مسئولان باشگاه استقلال طی روز‌های گذشته با این بازیکنان برای بازگشت به استقلال مذاکرات متعددی انجام دادند. حتی باشگاه استقلال راضی به پرداخت مبالغی برای صدور رضایتنامه این دو بازیکن از سوی باشگاه‌های‌شان بود، اما هیچ یک از این دو بازیکن قبول نکردند که فصل آینده برای استقلال بازی کنند.

به این ترتیب مسئولان باشگاه استقلال نیز با وجود تلاش‌های بسیار برای جذب قایدی و محبی از هرگونه اقدام جدیدی دست کشیدند تا نیروی خود را صرف بازیکنانی کنند که حضورشان در استقلال محتمل‌تر است. باشگاه استقلال قصد دارد مذاکره با بازیکنان ایرانی شاغل در لیگ‌های خارجی را ادامه دهد تا احتمالاً به برخی اهداف خود دست یابد و بتواند بازیکنانی را که از نظر فنی وضعیت مطلوبی دارند به خدمت بگیرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پربحث ترین عناوین
پرطرفدار ترین عناوین