کد خبر: ۹۹۹۲۲۰
تاریخ انتشار : ۱۱ تير ۱۴۰۴ - ۱۳:۰۱

ادامه نزول دلار در معاملات جهانی

دلار در معاملات چهارشنبه بازار جهانی، در حالی که فدرال رزرو سیاست تسهیلی خود را دنبال می‌کند و لایحه مالیاتی ترامپ در کانون توجه است، به پایین‌ترین سطح در سه سال و نیم گذشته نزول کرد.
ادامه نزول دلار در معاملات جهانی
آفتاب‌‌نیوز :

دلار آمریکا در برابر یورو به پایین‌ترین سطح خود از سپتامبر ۲۰۲۱ نزدیک شد و در برابر فرانک سوئیس، به پایین‌ترین حد از ژانویه ۲۰۱۵ نزول کرد.

جروم پاول، رئیس فدرال رزرو، روز سه‌شنبه، در کنفرانس سالانه بانک مرکزی اروپا در سینترای پرتغال، تاکید کرد که فدرال رزرو رویکردی صبورانه برای کاهش بیشتر نرخ بهره در پیش گرفته است. اما او کاهش نرخ بهره در نشست ماه جاری را رد نکرد و گفت همه چیز به داده‌های اقتصادی بستگی دارد.

بازار‌ها همچنین لایحه عظیم مالیات و هزینه‌های ترامپ را که می‌تواند ۳.۳ تریلیون دلار به بدهی ملی اضافه کند، به دقت زیر نظر دارند. این لایحه که توسط سنای آمریکا تصویب شد، برای تصویب نهایی به مجلس نمایندگان باز خواهد گشت.

رودریگو کاتریل، استراتژیست بانک ملی استرالیا، گفت: این تائید که این لایحه، به منزله افزایش انتشار اوراق قرضه و افزایش هزینه‌های دولت فراتر از توان آن است، لزوما خبر خوبی برای بازار اوراق خزانه نیست و مسلما یکی از دلایل کاهش ارزش دلار است.

همچنین حملات مداوم ترامپ به پاول، استقلال فدرال رزرو را در کانون توجه قرار داده است. رئیس‌جمهور آمریکا، دوشنبه هفته جاری، فهرستی از نرخ‌های کلیدی بانک‌های مرکزی جهان را برای رئیس فدرال رزرو ارسال کرد و گفت که نرخ بهره آمریکا باید بین ۰.۵ درصد ژاپن و ۱.۷۵ درصد دانمارک باشد و به او گفت که مثل همیشه، خیلی دیر شده است.

دلار آمریکا پس از سقوط به پایین‌ترین سطح خود در معاملات روز گذشته، در ۰.۷۹۱۷ فرانک سوئیس ثابت ماند. یورو اندکی ضعیف شد و به ۱.۱۷۹۱ دلار رسید، اما نزدیک به اوج شبانه ۱.۱۸۲۹ دلار باقی ماند. استرلینگ در ۱.۳۷۳۹ دلار ثابت ماند و درست نزدیک رکورد ۱.۳۷۸۷ دلار روز سه‌شنبه قرار گرفت؛ سطحی که آخرین بار در اکتبر ۲۰۲۱ مشاهده شده بود.

دلار در برابر ارز ژاپن کمی افزایش یافت و پس از کاهش ۰.۴ درصدی در معاملات روز گذشته، ۰.۲ درصد افزایش یافت و به ۱۴۳.۶۸ ین رسید.

بر اساس گزارش رویترز، مایکل براون، استراتژیست شرکت پپرستون، در یادداشتی برای مشتریان نوشت: نظر من این است که ارزش دلار، به مرور زمان به آرامی، اما پیوسته کاهش می‌یابد، زیرا اعتماد به ایده استقلال سیاست پولی همچنان در حال از بین رفتن است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پربحث ترین عناوین
پرطرفدار ترین عناوین