کد خبر: ۹۹۹۳۳۱
تاریخ انتشار : ۱۱ تير ۱۴۰۴ - ۱۹:۲۱

امین زندگانی: خوشحالم حس وطن‌پرستی در جوانانمان تازه شد

امین زندگانی این روزها پارادوکسی به لحاظ حسی دارد؛ هم غم از دست دادن هموطنانش آزارش می‌دهد و هم تازه شدن حس وطن‌پرستی خصوصا در بین جوان‌ها برایش لذت‌بخش است.
امین زندگانی: خوشحالم حس وطن‌پرستی در جوانانمان تازه شد
آفتاب‌‌نیوز :

امین زندگانی این روز‌ها پارادوکسی به لحاظ حسی دارد؛ هم غم از دست دادن هموطنانش آزارش می‌دهد و هم تازه شدن حس وطن‌پرستی خصوصا در بین جوان‌ها برایش لذت‌بخش است.

امین زندگانی ـ بازیگر ـ حال این روزهایش را چنین توصیف کرد: خیلی در تضاد هستم؛ تضاد نه به لحاظ سفید یا سیاه. خوشحال از این منظر که حسن وطن‌پرستی که سال‌ها بود دوست داشتم نسل جوان ما درک کند را شاهد بودیم. فضای مجازی در نگاه جوان‌ها و نوجوانان ما سلطه پیدا کرده بود و از حس وطن‌دوستی دور شده بودند، اما الان همه، از جمله نوجوانان و جوان‌ها از هر طیف و نگاه و پوششی، نام وطن که می‌آید دلمان ضعف می‌رود؛ و دیدیم چه نسل عجیبی! بخش غم‌انگیز هم از این منظر که عزیزانی را در مظلومیت کامل از دست دادیم.

این بازیگر که در برنامه «ققنوس» ساختمان شیشه‌ای حاضر شده بود، در ادامه اظهار کرد: من گاهی به ماجرای آزادسازی خرمشهر رجوع می‌کنم. در آن مقطع به روایتی ۲۳ تا ۲۵ هزار شهید دادیم و بخشی از خاکمان آزاد شد، خانواده‌های این عزیزان هم در ته دلشان شاد بودند. هر اتفاقی که می‌افتاد این خاکی که به آسمان می‌رفت بخشی از وجود تک تک ما ایرانی بود. 

اگر می‌خواستند فرهنگ ما را بشناسند، کافی بود حتی چندتا از فیلم فارسی‌های ما را می‌دیدند؛ فیلم‌هایی در ستایش محل، بچه محل، خانواده و وطن، جان گذاشتن برای عشق و فداکاری برای رفیق؛ وقتی در آن زمان این مسائل را اینگونه بیان می‌کرد چه برسد به این طرف که کار‌هایی در ستایش وطن ساخته شدند مانند سربه‌داران و .... خیلی قشنگ است بین ما مردم ایران دوباره این حس وطن دوستی تازه شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پربحث ترین عناوین
پرطرفدار ترین عناوین