کد خبر: ۹۹۹۵۹۱
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۱۲ تير ۱۴۰۴ - ۲۳:۱۹
به غیر از فرودگاه تبریز و اصفهان

فرودگاه‌های ایران برای پرواز‌های داخلی و خارجی باز شد

سازمان هواپیمایی کشور اعلام کرد: فرودگاه‌های مهرآباد و امام خمینی (ره) به همراه فرودگاه‌های شمال، شرق، غرب و جنوب کشور مجدداً در چرخه فعالیت قرار گرفتند و آماده ارائه خدمات پروازی به هموطنان است.
فرودگاه‌های ایران برای پرواز‌های داخلی و خارجی باز شد
آفتاب‌‌نیوز :

سازمان هواپیمایی کشور طی اطلاعیه شماره ۲۷ خود اعلام کرد: پیرو هماهنگی‌های بین دستگاهی و جلسات متعدد نقش آفرینان صنعت هوانوردی، طی مصوبه کمیته هماهنگی سازمان هواپیمایی کشوری و در نتیجه بررسی‌های دقیق امنیتی و ایمنی در شرایط کنونی کشور، فرودگاه‌های مهرآباد و امام خمینی (ره) به همراه فرودگاه‌های شمال، شرق، غرب و جنوب کشور مجدداً در چرخه فعالیت قرار گرفتند و آماده ارائه خدمات پروازی به هموطنان گرامی می‌باشند.

بر اساس برنامه‌ریزی انجام‌شده، پرواز‌های داخلی و بین المللی کلیه فرودگاه‌های کشور به غیر از فرودگاه‌های اصفهان و تبریز در طول مدت روز از ساعت ۵ صبح الی ۱۸ (عصر) برقرار می‌گردد.

همچنین بلافاصله پس از آماده شدن زیرساخت‌های فرودگاه‌های اصفهان و تبریز و در صورت عدم وجود سایر محدودیت‌ها، این دو فرودگاه نیز به شبکه حمل و نقل هوایی کشور خواهند پیوست. 

در همین راستا آسمان مرکز و نیمه غربی کشور نیز در طول مدت روز از ساعت ۵ صبح الی ۱۸ (عصر) برای عبور پرواز‌های بین‌المللی مجاز گردیده است.

شایان ذکر است کماکان آسمان شرق کشور به صورت شبانه‌روزی به روی پرواز‌های عبوری باز و پرواز فرودگاه‌های شرق کشور بصورت ۲۴ ساعته و طبق روال قبل برقرار می‌باشد.

با توجه به برنامه بازگشت تدریجی پرواز‌ها به شرایط عادی از هموطنان عزیز درخواست می‌گردد که پس از هماهنگی با شرکت‌های هواپیمایی و تهیه بلیت، به فرودگاه‌ها مراجعه نمایند و ازمراجعه به فرودگاه‌ها بدون بلیط خودداری نمایند.

در همین راستا، سازمان هواپیمایی کشوری با توجه به افزایش تقاضای سفر، تأکید می‌نماید بدلیل احتمال سوء استفاده برخی از سایت‌ها و کانال‌های جعلی و فاقد مجوز قانونی، از عموم مردم شریف درخواست می‌شود تنها از طریق شرکت‌های هواپیمایی، دفاتر خدمات مسافرت هوایی و سامانه‌های آنلاین دارای مجوز رسمی از این سازمان اقدام به تهیه بلیت نمایند و برای اطمینان از اصالت فروشندگان، مسافران می‌توانند با مراجعه به درگاه رسمی سازمان هواپیمایی کشوری به نشانی www.caa.gov.ir فهرست کامل دفاتر و سایت‌های دارای مجوز را مشاهده و به آنها به صورت مستقیم متصل شوند.

سازمان هواپیمایی کشوری با هدف صیانت از حقوق مسافران و حفظ نظم بازار فروش بلیت اعلام می‌دارد که در برابر هرگونه تخلف اعم از فروش غیرقانونی، گران‌فروشی و فریب مسافران از سوی هر یک از عوامل فروش، برخورد قاطع و قانونی خواهد نمود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۵۹ - ۱۴۰۴/۰۴/۱۳
0
1
کسی که پروازش نصف شب بوده و از قبل بلیط داشته تکلیفش چیه ؟
چرا سازمان هوایی خبر کامل و بدون ابهام منتشر نمی کنه ؟
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین