کد خبر: ۱۰۰۲۲۳۲
تاریخ انتشار : ۲۶ تير ۱۴۰۴ - ۱۶:۰۳

سیل در پاکستان با حداقل ۶۳ کشته و ۲۹۰ زخمی

به دنبال باران‌های سیل‌آسا و سیل مرگبار در ایالت پنجاب پاکستان، روز پنجشنبه در چندین منطقه وضعیت اضطراری اعلام شد.
سیل در پاکستان با حداقل ۶۳ کشته و ۲۹۰ زخمی
آفتاب‌‌نیوز :

 مقامات دومین ایالت بزرگ پاکستان می‌گویند که طی ۲۴ ساعت گذشته بیش از ۶۰ نفر در نتیجه سیل، باد به همراه رعد و برق جان خود را از دست دادند. 

اداره هواشناسی پاکستان روز دوشنبه هشداری مبنی بر باران‌های سیل‌آسا در سراسر ایالت پنجاب صادر کرد و گفته بود که این هشدار تا ۱۷ جولای (پنجشنبه ۲۶ تیر) ادامه خواهد داشت.

سخنگوی اداره مدیریت بحران پنجاب گفت: «در ۲۴ ساعت گذشته، ۶۳ شهروند بر اثر باران‌های موسمی جان خود را از دست داده‌اند و ۲۹۰ نفر زخمی شده‌اند.»

در بیانیه این اداره آمده است: «دست کم ۱۵ نفر در لاهور، ۹ نفر در فیصل آباد، ۵ نفر در ساهیوال، ۳ نفر در پاکپاتان و ۹ نفر در اوکارا جان خود را از دست داده‌اند.»

سروزیر ایالت پنجاب مریم نواز، در ایکس (توئیتر سابق) اعلام کرد: «به دلیل باران‌های سیل‌آسای بی‌سابقه و سیل، وضعیت اضطراری باران در مناطق مختلف پنجاب اعمال شده است.»

برادرزاده نخست‌وزیر پاکستان شهباز شریف از مردم پنجاب خواست تا با مقامات محلی همکاری و اقدامات احتیاطی را کنند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین