کد خبر: ۱۰۰۳۷۸۳
تاریخ انتشار : ۰۲ مرداد ۱۴۰۴ - ۲۰:۱۹

تاکید وزرای خارجه ایران و بنگلادش بر ضرورت اقدام فوری برای توقف نسل‌کشی در غزه

«سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و «محمد توحید حسین» وزیر امور خارجه بنگلادش در یک تماس تلفنی راجع به روابط دوجانبه و تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی گفتگو و تبادل نظر کردند.
تاکید وزرای خارجه ایران و بنگلادش بر ضرورت اقدام فوری برای توقف نسل‌کشی در غزه
آفتاب‌‌نیوز :

وزیر خارجه ایران در این گفت‌وگوی تلفنی با محکوم کردن شدید جنایات رژیم صهیونیستی، به‌ویژه محروم کردن مردم فلسطین از دسترسی به آب و غذا، بر ضرورت اقدام فوری کشور‌های اسلامی از طریق برگزاری اجلاس اضطراری سازمان همکاری اسلامی و فعال‌سازی سایر سازوکار‌های بین‌المللی برای توقف نسل‌کشی در غزه و مقابله با تجاوزات این رژیم تاکید کرد.

وزیر خارجه ایران همچنین طرح الحاق کرانه باختری به رژیم صهیونیستی را نشانه دیگری از طرح جنایتکارانه رژیم اشغالگر برای پیشبرد طرح امحای فلسطین دانست و خواستار اقدام قاطع و هماهنگ کشور‌های اسلامی برای مقابله با نسل‌کشی در غزه و ارسال کمک‌های فوری به مردم بی‌دفاع فلسطین شد.

وزیر امور خارجه بنگلادش ادامه جنایات اسرائیل را محکوم کرد و بر ضرورت اقدام عاجل و موثر جهت حمایت از مردم مظلوم فلسطین، از جمله از طریق سازوکار‌های سازمان همکاری اسلامی، تأکید کرد.

در این تماس تلفنی، طرفین ضمن مرور روابط دوجانبه بر عزم مشترک رهبران دو کشور برای توسعه مناسبات و استمرار رایزنی‌های فی‌مابین تاکید کردند.

لازم به ذکر است در ابتدای این تماس تلفنی، وزیر امور خارجه کشورمان ضمن تسلیت جان باختن چندین نفر در حادثه سقوط هواپیمای آموزشی در داکا از موضع دولت بنگلادش در محکومیت تجاوزات رژیم صهیونیستی و آمریکا به ایران قدردانی کرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین