کد خبر: ۱۰۰۴۵۰۰
تاریخ انتشار : ۰۷ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۱:۳۹

واکنش فراستی به اظهارات علی اوجی علیه او

مسعود فراستی به حرف‌های جنجالی علی اوجی واکنش نشان داد.
واکنش فراستی به اظهارات علی اوجی علیه او
آفتاب‌‌نیوز :

علی اوجی فارغ‌التحصیل لیسانس رشته کارگردانی است و فعالیت هنری خود را با ساخت فیلم کوتاه در ۱۴ سالگی آغاز کرد و سال‌ها بعد با تهیه کنندگی موسیقی و فیلم به شهرت رسید، اما با ورود به دنیای بازیگری در فیلم و سریال‌های تلویزیونی به چهره شناخته شده تری میان مردم تبدیل شد. علی اوجی و همسرش نرگس محمدی در چند فیلم و سریال با هم همکاری کرده‌اند که از جمله آنها می‌توان به خائن کشی، ۲۸۸۸، پدر گواردیولا و سریال پیکسل اشاره کرد.

علی اوجی به سوال امیرحسین قیاسی درباره اینکه صورت چه کسی جای مشت کم داره اینگونه جواب داد: مسعود فراستی. به نظرم خیلیا دلشون میخواد کتکش بزنن بعید میدونم کسی زده باشدش. اون موقع متوقف میشد.

مسعود فراستی نیز در واکنش به این موضوع گفت: من حرف اساسی زدم راجع به پیر پسر و همچنان بر آن نظرم اگر به کسی برخورده خوشا به حالش به خودش تکونی بده مشت که شوخیه.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین