کد خبر: ۱۰۰۴۶۷۱
تاریخ انتشار : ۰۸ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۹:۳۸

حمله پهپادهای اسرائیلی به نیروهای کمکی وزارت دفاع سوریه در سویداء

پهپادهای رژیم صهیونیستی تجمعات و خودروهای نظامی وابسته به نیروهای کمکی وزارت دفاع سوریه در استان سویداء را هدف قرار دادند.
حمله پهپادهای اسرائیلی به نیروهای کمکی وزارت دفاع سوریه در سویداء
آفتاب‌‌نیوز :

خبرنگار شبکه روسیا الیوم به نقل از منابع محلی در استان سویداء در جنوب سوریه اعلام کرد منطقه جنوب سوریه همچنان شاهد پرواز فشرده بالگردها و پهپادهای اسرائیلی است.

این منابع اعلام کردند به رغم آتش‌بس در استان سویداء عملیات نظامی پراکنده همچنان در این استان رخ می‌دهد.

این منابع اعلام افزودند پهپادهای اسرائیلی ۲۲ ژوئیه حمله‌ای را به نیروهای عشایر در حومه شهرک شهبا در شمال استان سویداء انجام دادند.

این منابع تاکید کردند تنش امنیتی در این استان همچنان ادامه دارد و شاهد درگیری‌های پراکنده بین گروه‌های دروزی و گروه‌های مسلح عشایر است. هواپیماهای اسرائیلی مشغول رصد این تحرکات هستند.

استان سویداء طی روزهای اخیر شاهد درگیری‌های خشونت آمیزی بین عشایر و دروزی‌ها بود که منجر به کشته و زخمی شدن صدها نفر شد.

رژیم صهیونیستی نیز در این میان به بهانه دفاع از دروزی‌ها و دفاع از امنیت خود حملاتی را به مناطق مختلف سوریه انجام داد و تاسیسات و زیرساخت نظامی سوریه از جمله ساختمان ستاد ارتش و کاخ ریاست جمهوری در دمشق را هدف قرار داد.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین