کد خبر: ۱۰۰۵۴۲۷
تاریخ انتشار : ۱۲ مرداد ۱۴۰۴ - ۲۳:۲۰

ساپینتو مرا نمی‌شناخت، با درخواست او جدا شدم/ مدیران ما کمی تعلل دارند

ایمان عالمی ضمن حمایت از سرمربی پرتغالی، از تعلل مدیران استقلال در جذب بازیکنان جدید انتقاد کرد.
ساپینتو مرا نمی‌شناخت، با درخواست او جدا شدم/ مدیران ما کمی تعلل دارند
آفتاب‌‌نیوز :

ایمان عالمی سرپرست فصل پیش استقلال که در مراسم تشییع پیکر مرحوم داریوش مصطفوی حاضر شده بود، در گفت‌و‌گو با خبرنگاران، در خصوص جدایی‌اش از استقلال و اینکه این تصمیم با نظر ساپینتو بوده یا خیر، گفت: «ایشان از من شناختی نداشتند و با اقدام مدیران محترم با توجه به خواست ایشان، این اتفاق رقم خورد. در این باره صحبت خاصی ندارم.»

او در ادامه صحبتش تاکید کرد: «من در این خانواده هستم. الان هم باید حمایت خودمان را داشته باشیم. باید از آقای ساپینتو و نظراتش حمایت کنیم. گذر زمان همه چیز را مشخص خواهد کرد. امیدوارم هر کسی در هر مسندی در باشگاه استقلال حضور دارد موفق باشد ولی الان مدیران ما کمی تعلل دارند.»

عالمی همچنین گفت: «کمتر از ۹ روز دیگر باید در سوپرجام بازی کنیم. یک تیم کامل را روبروی خودمان خواهیم دید و امیدوارم وضعیت استقلال هم زودتر سر و سامان بگیرد و بتواند نفرات مدنظر خودش را جذب کند. شاید برای سوپرجام تیممان کامل نباشد ولی امیدوارم لااقل برای لیگ تیممان کامل باشد.»

ایمان عالمی که در فصل پر فراز و نشیب و پر تغییر استقلال، یکی از معدود اعضای ثابت این باشگاه بود و وظیفه سرپرستی تیم را بر عهده داشت، با شروع فصل جدید و تغییر سرمربی، جای خود را به بیژن طاهری داده است.

منبع: ورزش سه
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین