کد خبر: ۱۰۰۷۱۵۲
تاریخ انتشار : ۲۱ مرداد ۱۴۰۴ - ۰۹:۱۲

ترامپ تعلیق تعرفه‌ها بر چین را ۹۰ روز دیگر تمدید کرد

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا، روز دوشنبه اعلام کرد یک فرمان اجرایی امضا کرده است که تعلیق تعرفه‌های بالاتر بر چین را ۹۰ روز دیگر تمدید می‌کند.او افزود «سایر بخش‌های توافق با چین بدون تغییر باقی می‌ماند.»
ترامپ تعلیق تعرفه‌ها بر چین را ۹۰ روز دیگر تمدید کرد
آفتاب‌‌نیوز :

بیانیه رئیس جمهوری آمریکا ساعاتی پیش از پایان ضرب‌الاجل قبلی برای اعمال تعرفه‌های بالاتر صادر شد.

چین نیز اعلام کرد اعمال تعرفه‌های جدید را به حال تعلیق در آورده است.

دونالد ترامپ پیشتر گفته که آماده است چنان‌چه ایالات متحده و چین به یک توافق تجاری دست یابند، تا پیش از پایان سال جاری میلادی با شی جین پینگ، رئیس جمهوری چین، دیدار کند.

رئیس جمهوری آمریکا روز سه‌شنبه ۱۴ مرداد در مصاحبه با شبکه تلویزیونی «سی‌ان‌بی‌سی» گفت که این رئیس جمهوری چین بوده که درخواست کرده است چنین دیداری انجام شود، نه برعکس.

او گفت: «من می‌توانم ملاقاتی داشته باشم؛ ما رابطه بسیار خوبی داریم.»

تمدید تعلیق تعرفه‌ها به هر دو کشور زمان بیشتری می‌دهد که به مذاکرات تجاری خود ادامه دهند.

دو کشور در اردیبهشت توافق کردند که مالیات‌های سنگین متقابل وضع شده بر واردات را کاهش دهند. در نتیجه این توافق ایالات متحده تعرفه‌ها را از ۱۴۵ درصد به ۳۰ درصد و چین تعرفه‌ها را از ۱۲۵ درصد به ۱۰ درصد کاهش داد. تمدید آتش‌بس فعلی تجاری باعث می‌شود که تعرفه‌های فعلی بر کالا‌های دو کشور دست‌کم به مدت ۹۰ روز بالاتر نرود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پربحث ترین عناوین
پرطرفدار ترین عناوین