کد خبر: ۱۰۰۷۲۵۱
تاریخ انتشار : ۲۱ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۴:۵۷

استقلال به خودش باخت

استقلال در قدم اول فصل جدید سوپرجام را از دست داد.
استقلال به خودش باخت
آفتاب‌‌نیوز :

استقلالی‌ها وقتی به گل اول رسیدند، نزدیک به ۸۰ دقیقه در باد همان یک گل خوابیدند. بدون اینکه بیشتر متوجه باشند که حریف مقابلشان تا چه اندازه می‌تواند خطرناک باشد.

نیمه دوم نیمه تراکتوری‌ها بود، تیمی که مقتدرانه قهرمان لیگ شده بود، برای جبران شکست یک نیمه‌ای خود برنامه داشت و به نتیجه هم رسید. ایجاد فشار مضاعف و پرس کردن مدافعین و به اشتباه انداختن آنها تنها در ۵ دقیقه همه چیز را تمام کرد.

تیمی که تنها ۵ دقیقه با جام فاصله داشت، هرگز فکر نمی‌کرد که نمی‌تواند ۸۰ دقیقه تنها از تک گل خود دفاع کند، بدون اینکه برای ترساندن حریفش برنامه داشته باشد.

آری تراکتور شایسته برد بود و زیرکانه به هدف خود رسید و این استقلال بود که ابتدا به عملکرد پر اشتباه بازیکنان خود -بخصوص در اواخر بازی- باخت و سپس زیرکی و باهوشی حریف تبریزی اش.

هر چند این بازی را نمی‌توان رونمایی از ۶، ۷ خرید تازه استقلالی‌ها نامید و باید هفته‌های ابتدایی لیگ را به نظاره نشست، اما این یک هشدار جدی برای استقلال و ساپینتو است که اگر نتواند این اشتباهات دقایق پایانی را رفع کند و در باد تک گل برتری خود دقایق زیادی بخوابد، فصل سخت و پرفشار و پر دردسری پیش رو خواهد داشت.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پربحث ترین عناوین
پرطرفدار ترین عناوین