کد خبر: ۱۰۰۷۳۴۰
تاریخ انتشار : ۲۱ مرداد ۱۴۰۴ - ۲۳:۲۶

زلنسکی به گفت‌وگوهای ترامپ و پوتین دعوت نشده است

«ولودیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهور اوکراین، از مذاکرات صلح میان «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا و «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه که روز جمعه برگزار می‌شود، کنار گذاشته شده است.
زلنسکی به گفت‌وگوهای ترامپ و پوتین دعوت نشده است
آفتاب‌‌نیوز :

به گفته کاخ سفید، دلیل این امر آن است که دعوت برای برگزاری این نشست از سوی رئیس‌جمهور روسیه مطرح شده است.

«کارولین لویت» سخنگوی کاخ سفید روز سه‌شنبه به خبرنگاران گفت که رئیس‌جمهور آمریکا به درخواست پوتین با این دیدار موافقت کرده است‌.

وی افزود که هدف این نشست برای ترامپ این است که با درکی بهتر از چگونگی پایان دادن به این جنگ، از جلسه خارج شود.

لویت گفت: «فکر می‌کنم رئیس‌جمهور آمریکا با حضور در یک اتاق با رئیس‌جمهور روسیه و دیدار رو در رو به جای صحبت از طریق تلفن، می‌تواند دید بهتری نسبت به چگونگی پایان این جنگ و مسیر حرکت آن به دست آورد.»

بر اساس برنامه، ترامپ و پوتین قرار است روز جمعه در آلاسکا دیدار کنند.

لویت در این رابطه گفت: «مکان‌های زیادی برای برگزاری این دیدار بررسی شد اما آلاسکا بخشی از آمریکاست. بنابراین رئیس‌جمهور بسیار مفتخر و مشتاق میزبانی از رئیس‌جمهور پوتین در خاک آمریکا است.»

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین