کد خبر: ۱۰۰۸۶۲۷
تاریخ انتشار : ۲۸ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۹:۰۷

پاسخ سازمان لیگ به اعتراض مدیر اجرایی پرسپولیس

مدیر نقل‌وانتقالات سازمان لیگ فوتبال ایران گفت: سازمان لیگ دخالتی نمی‌تواند در امور داخلی باشگاه داشته باشد.
پاسخ سازمان لیگ به اعتراض مدیر اجرایی پرسپولیس
آفتاب‌‌نیوز :

فرشید طاهری در گفت‌و‌گو با سایت سازمان لیگ فوتبال ایران در خصوص اظهارات رضا کرمانشاهی از مسئولان باشگاه پرسپولیس بعد از مسابقه هفته نخست با فجر شهید سپاسی گفت: من نمی‌دانم مسئولیت دقیق ایشان در پرسپولیس چیست و اگر مسئولیت در باشگاه دارد چرا حتی یکبار هم به سازمان لیگ و یا واحد نقل‌وانتقالات جهت رفع مشکل باشگاه مراجعه نکرده است.

در ضمن دستورالعمل سقف بودجه برای سومین فصل پیاپی است که در لیگ برتر اجرایی می‌شود. آقای کرمانشاهی ظاهراً با وجودداشتن مسئولیت در باشگاه اطلاعی از این قانون ندارد و در کمال تعجب اظهار می‌کند سقف بودجه را اخیراً اعلام کرده‌اند. 

وی افزود: واحد نقل‌وانتقالات سازمان لیگ طبق مقررات و دستورالعملی که برای همه باشگاه‌ها ارسال شده امور نقل‌وانتقالات باشگاهی را انجام می‌دهد و همه باشگاه‌ها در اجرای قانون برابر هستند. جای تأسف دارد که مسئولی از باشگاه اطلاعی از مقررات و آیین‌نامه‌های نقل‌وانتقالاتی و مسابقات ندارد.

مدیر نقل‌وانتقالات سازمان لیگ تصریح کرد: طبق مستندات موجود کلیه باشگاه‌ها بر اساس روال قانون و مقررات نقل‌وانتقالات امور خود را انجام داده‌اند. 

باشگاه پرسپولیس هم مانند سایر باشگاه‌ها امور خود را انجام داده و رضا درویش مدیرعامل محترم باشگاه، محمد انصاری و محمد امام وردی از مسئولان باشگاه تا آخرین فرصت نقل‌وانتقالات پیگیر امور مربوطه پرسپولیس شده و حتی یک مورد نبوده که مدارک آن جهت ثبت تحویل نقل‌وانتقالات ارائه شده باشد و از سوی سازمان لیگ انجام نشود.

اگر بازیکنی مشکل در امضای قرارداد یا تعدیل آن و هرگونه موضوع دیگری در جهت انعقاد قرارداد با هر باشگاهی دارد، این موضوع داخلی و مربوط به باشگاه است و سازمان لیگ دخالتی نمی‌تواند در امور داخلی باشگاه داشته باشد.

کرمانشاهی روز گذشته مدعی شده بود که قانون سقف بودجه یکباره اعلام شده و به پرسپولیس اجازه ثبت قرارداد‌ها را نداده‌اند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین