کد خبر: ۱۰۱۱۳۵۳
تاریخ انتشار : ۱۲ شهريور ۱۴۰۴ - ۲۱:۱۵

نماینده هلدینگ تکذیب کرد؛ مدیرعامل استقلال همچنان زیر علامت سوال

به رغم اعلام اسامی مختلف در رابطه با جانشینی علی نظری جویباری همچنان نام مدیرعامل استقلال زیر علامت سوال است.
نماینده هلدینگ تکذیب کرد؛ مدیرعامل استقلال همچنان زیر علامت سوال
آفتاب‌‌نیوز :

با گذشت حدود یک ماه از کناره‌گیری علی نظری جویباری از مدیرعاملی باشگاه استقلال در حال حاضر علی تاجرنیا سرپرستی این مجموعه را بر عهده گرفته است.

ظرف روز‌های گذشته از نام‌های مختلفی در رابطه با جانشینان احتمالی علی نظری جویباری روی صندلی مدیرعاملی باشگاه استقلال صحبت‌هایی در رسانه‌های مختلف مطرح شد که امروز عضو هیئت مدیره باشگاه استقلال این اسامی را تکذیب کرد.

علی تاجرنیا نماینده تام الاختیار هلدینگ پتروشیمی خلیج فارس در باشگاه استقلال ضمن رد هرگونه احتمالی در رابطه با مشخص شدن جانشین علی نظری جویباری گفت: «فعلاً هیچ صحبتی در خصوص مدیرعاملی استقلال با کسی نشده است. این اسامی که در فضای مجازی در خصوص مدیرعاملی استقلال مطرح می‌شود واقعیت ندارد!».

ظرف روز‌های گذشته از علی فتح الله زاده، مصطفی آجورلو و نفراتی مانند علی خطیر به عنوان جانشینان احتمالی علی نظری جویباری در رسانه‌ها صحبت‌هایی مطرح شده بود که با اظهارات امروز تاجر نیا این بحث رسماً و قطعاً تکذیب شده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین