سردار فداکار شامگاه جمعه اظهار کرد: به گفته برخی شاهدان این جوان که به تنهایی وارد دریاچه سد مهاباد شده بود، به دلیل مواج بودن آن و عدم آشنایی کافی به فنون شنا در بخش عمیق سد، غرق شد.
وی اضافه کرد: اطلاعات دقیقی از هویت این فرد وجود ندارد اما کفش و لباس هایش در ساحل جا مانده است و این احتمال نیز وجود دارد که وی در مسیری دیگر از سد خارج شده باشد.
معاون عملیات سازمان آتشنشانی مهاباد گفت: تیم غواصان مهاباد برای پیدا کردن جنازه این فرد به محل حادثه اعزام شدند اما تاکنون نتیجه ای حاصل نشده است.
وی با اشاره به اینکه این سومین مورد غرق شدگی در سد مهاباد است یادآور شد: روز جمعه هفته قبل نیز جوان ۲۰ ساله اهل یکی از استان های همجوار در دریاچه سد مهاباد غرق و با تلاش غواصان پس از سه روز جنازه وی پیدا شد.
وی یادآور شد: سد مهاباد منبع اصلی تأمین آب شرب و کشاورزی منطقه به شمار میرود و مسوولان محلی بارها نسبت به خطر شنا در این سد هشدار دادهاند.
به گزارش ایرنا، سد مهاباد دارای ۱۹۷ میلیون متر مکعب ظرفیت اسمی و ۱۷۲ میلیون متر مکعب ظرفیت مفید است که علاوه بر تأمین آب شرب شهر، بیش از ۱۲ هزار هکتار از اراضی کشاورزی این شهرستان را نیز زیر پوشش قرار میدهد.
این سد که در ضلع غربی این شهر احداث شده است تنها یک کیلومتر با شهر فاصله دارد و به همین لحاظ نزدیکترین سد به مناطق مسکونی در جهان به شمار میآید.