کد خبر: ۱۰۱۲۳۵۶
تاریخ انتشار : ۱۸ شهريور ۱۴۰۴ - ۲۰:۱۶

سپاهان در آستانه بحران؛ احتمال ادامه غیبت حسینی!

مصدومیت سیدحسین حسینی، دروازه‌بان جدید سپاهان، جدی‌تر از آنچه تصور می‌شد، به نظر می‌رسد. او علاوه بر بازی حساس مقابل گل‌گهر، شاید نتواند تیمش را در لیگ قهرمانان آسیا نیز همراهی کند.
سپاهان در آستانه بحران؛ احتمال ادامه غیبت حسینی!
آفتاب‌‌نیوز :

سیدحسین حسینی، دروازه‌بان سپاهان، که مدتی است با مصدومیت از ناحیه کشاله ران رو‌به‌رو شده، همچنان نمی‌تواند در تمرینات گروهی تیمش شرکت کند. همین مصدومیت باعث شد او اردوی تیم ملی را نیز از دست بدهد.

این دروازه‌بان ملی‌پوش، این روز‌ها زیر نظر پزشکان، تمرینات اختصاصی و فیزیوتراپی خود را پشت سر می‌گذارد. عکسی که او امروز در حال تمرین در سالن منتشر کرد، نشان می‌دهد که هنوز قادر به تمرین با تیم نیست.

سپاهان در آستانه بحران؛ احتمال ادامه غیبت حسینی!

با این وضعیت، احتمال حضور حسینی در بازی این هفته مقابل گل‌گهر در سیرجان بسیار کم است. به نظر می‌رسد بازگشت او به میادین فوتبال ممکن است تا زمان بازی سپاهان در لیگ قهرمانان آسیا مقابل الحسین اردن به تعویق بیفتد. این شرایط، نگرانی‌هایی را برای کادر فنی و هواداران سپاهان به وجود آورده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین