کد خبر: ۱۰۱۲۳۸۴
تاریخ انتشار : ۱۸ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۸:۴۷

جروزالم‌پست: حمله اسرائیل به دوحه با چراغ سبز آمریکا انجام شد

رسانه اسرائیلی در رابطه با تجاوز رژیم صهیونیستی به دوحه برای هدف قرار دادن رهبران جنبش حماس نوشت که این حمله با چراغ سبز مقامات آمریکایی انجام شد.
جروزالم‌پست: حمله اسرائیل به دوحه با چراغ سبز آمریکا انجام شد
آفتاب‌‌نیوز :

ارتش رژیم صهیونیستی ساعاتی پیش از حمله هوایی به دوحه، پایتخت قطر با هدف ترور مقامات ارشد حماس خبر داد؛ حمله‌ای که ظاهرا ارتش رژیم اشغالگر در اهداف آن ناکام مانده است.

روزنامه جروزالم ‌پست در این گزارش به نقل از مقامات صهیونیستی نوشت: «مقامات آمریکایی از حمله به رهبران حماس در دوحه مطلع بودند و برای این عملیات چراغ سبز نشان دادند.»

با این حال، دفتر «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در بیانیه‌ای اعلام کرد: «اقدام امروز علیه رهبران ارشد حماس، یک عملیات کاملا مستقل اسرائیلی بود. اسرائیل آن را آغاز کرد، اسرائیل آن را اجرا کرد و اسرائیل مسئولیت کامل آن را بر عهده می‌گیرد.»

یک منبع دیپلماتیک آگاه به این روزنامه صهیونیستی گفت: «حماس پیشنهاد جدید قطری‌ها را دریافت کرد؛ پیشنهادی که اسرائیل هفته گذشته در پاریس از استیو ویتکاف، فرستاده ویژه ریاست‌جمهوری آمریکا دریافت کرد.»

قطر در پاسخ گفت: «همانطور که قبلا اتفاق افتاد، اسرائیلی‌ها امیدها برای صلح را تضعیف، جنگ را طولانی‌تر و تلاش‌ها برای بازگرداندن گروگان‌ها را پیچیده‌تر کردند.»

علاوه بر گزارش روزنامه جروزالم‌ پست، «باراک راوید» خبرنگار پایگاه خبری آکسیوس هم به نقل از یک مقام آمریکایی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «دولت دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا درست قبل از حمله اسرائیل به مقامات حماس در قطر، از این حمله مطلع شده بود.»

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین