کد خبر: ۱۰۱۲۴۷۱
تاریخ انتشار : ۱۹ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۵:۴۱

فیفادی پرسپولیس: دو مصدوم و صفر خرید جدید!

تعطیلات فیفادی برای پرسپولیس خوش‌یمن نبود چراکه دو مصدوم از میان هشت ملی‌پوش روی دست سرخپوشان ماند.
فیفادی پرسپولیس: دو مصدوم و صفر خرید جدید!
آفتاب‌‌نیوز :

سرخ‌ها که وقفه شهریور را با هشت بازیکن در اردو‌های ملی پشت سر گذاشتند، در طول فیفادی با خبر‌های ناخوشایندی روبه‌رو شدند. محمد خدابنده‌لو در اردوی تیم ملی بزرگسالان دچار آسیب‌دیدگی شد و سهیل صحرایی نیز در ترکیب تیم امید مصدوم شد تا دو جوان مورد اعتماد کادرفنی فعلاً زیر نظر کادر پزشکی روند درمان را دنبال کنند. جزئیات نهایی وضعیت این دو بازیکن پس از تکمیل معاینات مشخص می‌شود، اما فعلاً حضورشان برای بازی نخست پس از تعطیلی در هاله‌ای از ابهام است.

این در حالی است که مدیران پرسپولیس در طول فیفادی به‌دنبال تقویت تیم در دو پست دفاع چپ و مهاجم خارجی بودند، اما مذاکرات انجام‌شده به نتیجه نرسید و فعلاً خبری از چهره جدید در لیست وحید هاشمیان نیست. با توجه به فشردگی مسابقات پیش‌رو، نبود دست‌کم یکی از این دو خرید هدف، می‌تواند فشار بیشتری بر ترکیب فعلی وارد کند به خصوص که سرخ‌ها تنها یک مهاجم تخصصی باتجربه و گلزن دارند.

پرسپولیس علاوه بر چهار ملی‌پوش در تیم بزرگسالان و دو بازیکن در تیم امید، دو لژیونر خارجی‌اش را نیز در اختیار تیم‌های ملی کشورشان گذاشت و عملاً هاشمیان طی بخش عمده‌ای از فیفادی با اسکوادی خلوت، اما پر از بازیکنان جوان تمرین کرد. حالا کادرفنی باید هم‌زمان با بازگشت ملی‌پوشان، برنامه بدنی و تاکتیکی را به‌گونه‌ای تنظیم کند که هم مصدومان سریع‌تر برگردند و هم خلأ نقل‌وانتقالاتی کمتر به چشم بیاید.

منبع: ورزش سه
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین