کد خبر: ۱۰۱۲۸۳۵
تاریخ انتشار : ۲۱ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۲:۱۸

کان: کشور‌های عربی تا تشکیل جبهه واحد و تحریم اسرائیل پیش می‌روند

شبکه کان رژیم صهیونیستی اعلام کرد،کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس در واکنش به حمله اخیر «اسرائیل» به دوحه، در حال بازنگری در روابط خود با این رژیم و ایجاد جبهه یکپارچه در برابر آن هستند.
کان: کشور‌های عربی تا تشکیل جبهه واحد و تحریم اسرائیل پیش می‌روند
آفتاب‌‌نیوز :

شبکه صهیونیستی «کان» فاش کرد، کشورهای عرب حاشیه خلیج فارس در حال بررسی گام‌های تازه‌ای برای بازتعریف روابط خود با رژیم صهیونیستی هستند.

طبق این گزارش، این تحرکات پس از حملات اخیر تل‌آویو به قطر که موجی از خشم در جهان عرب به‌ویژه در کشورهای حاشیه خلیج فارس را برانگیخت، شدت گرفته است.

کان گزارش داد که نشست فوق‌العاده سران عرب روز یکشنبه در دوحه برگزار خواهد شد و هدف آن هماهنگی مواضع کشورهای عربی و ایجاد جبهه‌ای متحد در برابر رژیم صهیونیستی و کابینه بنیامین نتانیاهو است.

یک منبع آگاه از خاندان سلطنتی عربستان سعودی به شبکه «کان» گفت، در نشست دوحه احتمالاً موضوعاتی همچون اعمال تحریم رژیم صهیونیستی و بازنگری در روابط با آن مطرح خواهد شد.

این گزارش در شرایطی منتشر می‌شود که طی روزهای اخیر و درپی حمله تل‌آویو به قطر، موج محکومیت‌ها و درخواست‌ها برای اقدامات عملی علیه رژیم صهیونیستی در میان کشورهای عربی و اسلامی به شکل چشمگیری افزایش یافته است.

منابع رسانه‌ای عصر سه‌شنبه از حمله هوایی رژیم صهیونیستی به دفتر جنبش حماس در دوحه خبر دادند واذعان کردند که این حمله با هماهنگی دولت آمریکا و شخص دونالد ترامپ انجام شده است. با این وجود دفتر نخست‌وزیری رژیم صهیونیستی مدعی شد، عملیات علیه رهبران حماس کاملاً مستقل و اسرائیلی بود.

وزارت امور خارجه قطر نیز با صدور بیانیه‌ای شدیداللحن، حمله رژیم صهیونیستی به اماکن مسکونی شماری از اعضای دفتر سیاسی جنبش حماس در دوحه را «جنایتکارانه و بزدلانه» خواند و تأکید کرد، این اقدام تهدیدی جدی علیه امنیت شهروندان و ساکنان قطر به شمار می‌رود.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین